Docureeks ‘Hope On The Street’ van j-hope (BTS) zal verschijnen op Prime Video

J-hope van de Zuid-Koreaanse boyband BTS kondigde op zijn verjaardag een nieuwe docureeks en een bijhorend album aan. J-hope is een van de rappers van BTS, maar is daarnaast ook een van de main dancers van de groep. De documentaire zal dan ook dieper ingaan op zijn passie voor dans en dan in het bijzonder hiphop.

Sinds december zijn alle leden van BTS bezig met hun verplichte legerdienst. Maar dat betekent niet dat fans van de groep zich nu hopeloos zitten te vervelen. Met enige regelmaat verscheen er de afgelopen weken nieuwe content en zelfs nieuwe muziek. Binnenkort mogen we een nieuw album en een documentaire van j-hope verwachten.

HOPE ON THE STREET

Op zondag 18 februari 2024, zijn 30ste verjaardag, kondigde j-hope met een teaser de documentaire HOPE ON THE STREET aan. In die documentaire zal het dansverhaal van de rapper en danser verteld worden in verschillende afleveringen. De naam HOPE ON THE STREET doet bij fans van BTS waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Onder deze noemer deelde j-hope in het verleden namelijk al verschillende video’s waarin hij alleen of met andere leden van BTS freestylede of choreografie uitvoerde.

De eerste aflevering van de docureeks zal op woensdag 27 maart verschijnen. Bij ons zal je de docureeks kunnen vinden op Prime Video. In het verleden had BTS een deal met Disney+, maar na de release van de docureeks BTS Monuments: Beyond The Stars zat deze deal erop. Sindsdien verschijnt de content van BTS op Prime Video.

In totaal zal de docureeks uit zes afleveringen bestaan, waarvan de laatste op woensdag 11 april zal verschijnen. Samen met de docureeks zal j-hope ook het nieuwe album ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ uitbrengen. Dat album zal verschijnen op vrijdag 29 maart.

Bekijk hier de poster voor de docureeks HOPE ON THE STREET:

Meer
Lees meer...