Concertfilm ‘BTS: Yet To Come’ staat nu op Prime Video

Iets meer dan een jaar geleden, op zaterdag 15 oktober 2022, stonden de zeven leden van BTS voor de voorlopig laatste keer samen op het podium. Het ging toen om het eenmalige concert Yet to Come in Busan dat diende ter promotie van de Zuid-Koreaanse stad om de Wereldexpo van 2030 binnen te halen. Het concert werd later ook getoond in de cinemazalen en is vanaf vandaag ook te vinden op Prime Video.

Prime Video heeft de concertfilm BTS: Yet to Come gelost. Het gaat om de concertfilm van het laatste concert van BTS als volledige groep tot het einde van hun verplichte legerdienst in 2025.

BTS: Yet to Come

Toen BTS vorig jaar op het podium stond in Busan, waren de fans zich nog van geen kwaad bewust. Maar twee dagen na het optreden volgde het nieuws dat de zeven leden hun militaire dienstplicht zullen volbrengen. Daardoor was het gratis optreden in Busan dus het laatste van de voltallige groep tot minstens 2025. Ondertussen zijn de drie oudste leden van BTS, Jin, SUGA en j-hope, aan die legerdienst begonnen. De overige vier leden zullen waarschijnlijk voor het einde van het jaar aan hun dienstplicht beginnen.

Het concert in Busan was eerder dit jaar al te zien in cinemazalen over de hele wereld en nu kan je het legendarische concert ook gewoon bij je thuis bekijken. BTS werkte de afgelopen maanden al samen met Disney+ voor de release van verschillende docufilms, maar nu werkt de groep dus voor het eerst samen met Prime Video van Amazon. “We zijn blij dat we kunnen samenwerken met HYBE en de film BTS: Yet to Come kunnen toevoegen aan Prime Video”, klinkt het bij David Simonsen, de director van Prime Video Southeast Asia. “We zijn ons bewust van de wereldwijde populariteit van de kwalitatieve Zuid-Koreaanse content en kijken ernaar uit om onze gebruikers te laten genieten van BTS: Yet to Come.”

BTS: Yet To Come is vanaf vandaag te vinden op Prime Video in 240 regio’s, waaronder ook België. Enkel Japan moet langer wachten op de release. Daar zal BTS: Yet to Come pas op vrijdag 1 december 2023 verschijnen.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor BTS: Yet To Come:

BTS: Yet To Come is vanaf nu te bekijken via Prime Video.

Meer
Lees meer...