‘BTS: Yet To Come in Busan’ komt naar cinemazalen over de hele wereld

Binnenkort kan je opnieuw naar de cinema om een concert van BTS bij te wonen. Het gaat om de opname van het concert ‘BTS: Yet To Come in Busan’ dat de groep op 15 oktober van dit jaar hield. De screenings zullen doorgaan in februari 2023. Tickets gaan vanaf woensdag 11 januari 2023 in voorverkoop.

Hoewel BTS tot 2025 niet meer samen op één podium zal kunnen staan door de verplichte legerdienst, kan je in februari toch een concert van de hele groep meepikken. Vanaf woensdag 1 februari zal het concert van BTS in Busan vertoond worden in cinemazalen over de hele wereld. Daarbij zal je de optie krijgen om het concert in 4DX te beleven.

‘BTS: Yet To Come in Busan’

Op zaterdag 15 oktober gaf BTS een grootschalig optreden in Busan in Zuid-Korea. Dat concert had als doel om de stad te promoten in de campagne om de Wereldexpo van 2030 binnen te halen. Als officiële ambassadeur gaf BTS een gratis optreden. Het optreden werd ook volledig gratis gelivestreamd over de hele wereld. In totaal keken zo’n 50 miljoen fans naar het optreden via die stream. Door die enorme interesse liep de stream dan ook geregeld vast. Maar alle fans kunnen nu naar een betere stream gaan kijken in de cinema.

‘BTS: Yet To Come in Cinemas’ zal vanaf 1 februari in première gaan in zalen over de hele wereld. Daarbij zal je een “cinematic cut” van het optreden te zien krijgen, met dus andere standpunten dan de livestream. Ook zal het gaan om de hoogst mogelijke kwaliteit. Waar het beschikbaar is, zal je de concertfilm zo kunnen bekijken in 4DX, waarbij je dus ook onder andere beweging, geur en wind zal kunnen waarnemen om de concertervaring echter te maken. België beschikt over vijf 4DX-zalen. Deze zijn te vinden in de Kinepolis-filialen van Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent en Luik. Waarschijnlijk zal je daar de film dus in 4DX kunnen bekijken. Meer info over tickets en locaties zal te vinden zijn op de officiële website van ‘BTS: Yet To Come in Cinemas’.

Stem hier op jouw favoriete K-popnummers van 2022!

Meer
Lees meer...