Concertfilm ‘BTS: Yet to Come’ komt naar Prime Video

Bijna dag op dag een jaar geleden, op zaterdag 15 oktober 2022, stonden de zeven leden van BTS voor de voorlopig laatste keer samen op het podium. Het ging toen om het eenmalige concert Yet to Come in Busan dat diende ter promotie van de Zuid-Koreaanse stad om de Wereldexpo van 2030 binnen te halen. Het concert werd later ook getoond in de cinemazalen en zal vanaf volgende maand ook te streamen zijn op Prime Video.

Prime Video heeft de releasedatum van BTS: Yet to Come aangekondigd. Het gaat om de concertfilm van het voorlopig laatste concert van BTS als volledige groep.

BTS: Yet to Come

Toen BTS vorig jaar op het podium stond in Busan, waren de fans zich nog van geen kwaad bewust. Maar twee dagen na het optreden volgde het nieuws dat de zeven leden hun militaire dienstplicht zullen volbrengen. Daardoor was het gratis optreden in Busan dus het laatste van de voltallige groep tot minstens 2025. Ondertussen zijn de drie oudste leden van BTS aan die legerdienst begonnen. De overige vier leden zullen later dit jaar aan de dienst beginnen.

Het concert was eerder dit jaar al te zien in cinemazalen over de hele wereld en binnenkort kan je het legendarische concert ook gewoon bij je thuis bekijken. BTS werkte de afgelopen maanden al samen met Disney+ voor de release van verschillende docufilms, maar nu zal de groep dus voor het eerst samenwerken met Prime Video. “We zijn blij dat we kunnen samenwerken met HYBE en de film BTS: Yet to Come kunnen toevoegen aan Prime Video”, klinkt het bij David Simonsen, de director van Prime Video Southeast Asia. “We zijn ons bewust van de wereldwijde populariteit van de kwalitatieve Zuid-Koreaanse content en kijken ernaar uit om onze gebruikers te laten genieten van BTS: Yet to Come.”

De concertfilm zal vanaf donderdag 9 november 2023 te vinden zijn op Prime Video in 240 regio’s. Enkel Japan moet langer wachten op de release. Daar zal BTS: Yet to Come pas op vrijdag 1 december 2023 verschijnen.

Bekijk hier de aankondiging van BTS: Yet to Come:

BTS: Yet to Come is vanaf donderdag 9 november te vinden op Prime Video.

Meer
Lees meer...