V (BTS) lost deze maand nieuw nummer

V van de Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft een nieuw nummer aangekondigd. Het nummer kreeg de naam FRI(END)S en zal verschijnen op vrijdag 15 maart. Volgens de omschrijving gaat het om een “liefdesliedje in het pop/soul/r&b-genre”.

Je zou het bijna vergeten, maar alle leden van de Zuid-Koreaanse boyband BTS zijn op dit moment bezig met hun legerdienst. Dat weerhoudt hen er echter niet van om aan de lopende band nieuwe content te lossen. We wisten al dat de documentaire HOPE ON THE STREET over het dansverhaal van j-hope later deze maand zou verschijnen, samen met een soundtrackalbum. Maar nu heeft ook V nieuw werk aangekondigd.

FRI(END)S

Voorlopig zit er nog geen rust aan te komen voor fans van BTS. In maart krijgen we namelijk naast een nieuwe docureeks en een album van j-hope ook een nieuwe single van V. Het nummer van V kreeg de naam FRI(END)S en is net zoals de nummers van zijn debuutalbum ‘Layover’ te vinden in het pop/soul/r&b-genre. In december bracht V ook nog zijn samenwerking met zangeres UMI, wherever u r, uit

Zijn nieuwe solosingle FRI(END)S zal verschijnen op vrijdag 15 maart om 6 uur ’s morgens Belgische tijd. Vermoedelijk zal het nummer op dat moment ook een videoclip krijgen aangezien er enkele dagen geleden al een mysterieuze teaser met beelden van V gedeeld werd op de officiële Instagrampagina van BTS.

Daarna zullen dus ook nog de documentairereeks en het nieuwe album van j-hope verschijnen. De documentairereeks HOPE ON THE STREET zal vanaf woensdag 27 maart te vinden zijn op Prime Video. Het album ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ verschijnt twee dagen later, op vrijdag 29 maart.

Bekijk hier de aankondiging van het nummer FRI(END)S:

Meer
Lees meer...