V (BTS) lost samenwerking met UMI ‘wherever u r’

Eerder deze maand moesten we afscheid nemen van de vier laatste leden van BTS, waardoor ze nu allemaal bezig zijn met hun verplichte legerdienst. Vandaag is het de verjaardag van V en hoewel hij er dus zelf niet bij kan zijn, laat hij die dag niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo verscheen er vandaag namelijk een nieuwe samenwerking van de zanger met de Amerikaanse zangeres UMI.

Hoewel alle leden van BTS momenteel bezig zijn aan hun verplichte militaire dienstplicht, is er voorlopig nog geen gebrek aan nieuw materiaal van het zevental. Zo kan je momenteel de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star volgen op Disney+ en verscheen vorige week nog de nieuwe single Closer Than This van Jimin. En nu is het al tijd voor het volgende nieuwe nummer.

Wherever u r (ft V of BTS)

In de weken voor zijn vertrek teasde V van BTS nog een samenwerking met de Amerikaanse zangeres UMI, wiens muziek hij in het verleden al als luistertip deelde met z’n fans. Op Instagram deelde V deze keer een video waarop hij te zien was in de studio, waarbij we een nog onbekend nummer te horen kregen. Deze video werd later ook gedeeld door UMI, waardoor we konden vermoeden dat het zou gaan om een samenwerking. Eerder deze week volgde dan de officiële aankondiging van wherever u r.

En nu, op de 28ste verjaardag van V, is het nummer verschenen. Wherever u r is een neo-soulnummer dat gaat over een geliefde missen, maar hem/haar/hun laten weten dat je in hun hart altijd dichtbij bent. Het nummer kreeg ook een videoclip. Daarin zien we een computerscherm waarop we eerst zien hoe het nummer wordt aangezet. Nadien zien we een foto van UMI en verschijnen de lyrics van wherever u r in tekstbestanden. De tekst die gezongen wordt door V verschijnt ook in het Koreaans en Japans.

Wherever u r (ft V of BTS) zal ook te horen zijn op de nieuwe EP van UMI, die op vrijdag 19 januari 2024 zal verschijnen.

Bekijk de videoclip van wherever u r van UMI en V hier:

Meer
Lees meer...