Docureeks ‘BTS Monuments: Beyond the Star’ staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar de eerste twee afleveringen van de langverwachte documentaire BTS Monuments: Beyond The Star. Het gaat om een docureeks waarbij dieper ingegaan wordt op de carrière van de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

Eerder dit jaar vierde BTS z’n tiende verjaardag. Dat werd toen al uitgebreid in de verf gezet met een festival in Seoul en de release van de autobiografie Beyond the Story: 10-Year Record of BTS. Om het feestjaar gepast af te ronden kan je vanaf vandaag kijken naar de documentairereeks BTS Monuments: Beyond The Star, over de afgelopen tien jaar BTS. De documentaire bevat beelden van het begin van de carrière van BTS in 2013 tot en met de periode waarin ze solowerk losten en aan hun verplichte legerdienst begonnen. De reeks zal dat doen met beelden van optredens en repetities, maar ook privébeelden en nieuwe interviews.

BTS Monuments: Beyond The Star

BTS Monuments: Beyond The Star werd ondertussen al meer dan een jaar geleden aangekondigd. In juli 2022 maakte HYBE, het label achter BTS, namelijk bekend dat het een deal aanging met Disney+ voor minstens vijf titels. Vier daarvan kregen we al te zien. Het gaat daarbij om de realityreeks In The Soop: Friendcation met V, de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en de documentaires j-hope IN THE BOX en SUGA: Road To D-DAY. En nu is het dus tijd voor de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star.

De afgelopen weken verschenen er eerst drie teasers die telkens één aspect van de docureeks belichtten. De eerste teaser toonde zo beelden van de nieuwe interviews met de zeven leden van BTS. In de tweede teaser kregen we een blik op de vrije tijd van de leden en de derde teaser stond in het teken van de optredens van de groep. Vervolgens verscheen de officiële trailer die de drie teasers combineerde en gisteren kregen we nog een allerlaatste trailer.

Twee afleveringen per week

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond the Star – ‘The Beginning’ en ‘Adolescence’ – zijn vanaf nu te vinden op Disney+. De volgende zes afleveringen zullen de komende weken verschijnen op de streamingdienst.

Op woensdag 27 december 2023 krijgen we dus de derde en vierde aflevering – ‘Pursuit of Happiness’ en ‘Disconnected’ – te zien, op woensdag 3 januari 2024 verschijnen afleveringen 5 en 6 – ‘Welcome!’ en ‘Begin and Again’ – en op woensdag 10 januari 2024 is het tijd voor de laatste twee afleveringen – ‘Still Purple’ en Promise For Tomorrow’.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor BTS Monuments: Beyond the Star:

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond the Star zijn nu te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...