Disney+-documentaire ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ krijgt releasedatum en eerste teaser

Volgende maand pakt Disney+ uit met de langverwachte documentaire BTS Monuments: Beyond The Star. Het gaat om een docureeks waarbij dieper ingegaan zal worden op de carrière van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. En die heeft nu eindelijk een releasedatum gekregen.

Eerder dit jaar vierde BTS z’n tiende verjaardag. Dat werd toen al uitgebreid in de verf gezet met de release van de autobiografie Beyond the Story: 10-Year Record of BTS en nu komt er ook een documentairereeks over de afgelopen tien jaar BTS. De documentaire zal beelden bevatten van optredens, repetities en opnames voor videoclips, maar zal ook dieper ingaan op de zeven leden aan de hand van gloednieuwe interviews.

BTS Monuments: Beyond The Star

BTS Monuments: Beyond The Star werd meer dan een jaar geleden al aangekondigd. In juli 2022 maakte HYBE, het label achter BTS, namelijk bekend dat het een deal aanging met Disney+ voor minstens vijf titels. Enkele daarvan kregen we al te zien. Het gaat daarbij om de realityreeks In The Soop: Friendcation met V, de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en de documentaires  j-hope IN THE BOX en SUGA: Road To D-DAY. En nu is het dus tijd voor de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star.

In de eerste teaser voor BTS Monuments: Beyond The Star krijgen we stukjes uit de interviews met de zeven leden van de groep te zien. Ze vullen elkaars zinnen daarbij perfect aan waarbij we het volgende te horen krijgen: “(j-hope) Omdat we al deze emoties voelden, (SUGA) begonnen we opnieuw muziek te maken. (V) We lachten, lachten en lachten. (Jimin) Ik zat met tranen in m’n ogen. (Jin) En dan besefte ik: (Jung Kook) ‘Het komt goed’. (RM) We zorgden ervoor dat het realiteit werd.”

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond The Star zullen vanaf woensdag 20 december 2023 te vinden zijn op Disney+. Vervolgens zullen er elke week twee nieuwe afleveringen verschijnen. Op woensdag 27 december 2023 krijgen we dus de derde en vierde aflevering te zien, op woensdag 3 januari 2024 verschijnen afleveringen 5 en 6 en op woensdag 10 januari 2024 is het tijd voor de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier de eerste teaser voor BTS Monuments: Beyond The Star:

BTS Monuments: Beyond The Star is vanaf woensdag 20 december te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...