Autobiografie van BTS zal beschikbaar zijn in 23 talen, waaronder Nederlands

Volgende maand verschijnt Beyond the Story: 10-Year Record of BTS. Het wordt een autobiografie door de zeven leden van BTS die het verhaal van de groep zal vertellen van voor hun debuut in 2013 tot nu. Het boek verschijnt origineel in het Koreaans, maar zal meteen verschijnen in versies in 22 andere talen, waaronder ook Nederlands.

BTS bestaat sinds 13 juni 2023 officieel 10 jaar. Om dat te vieren loste de zevenkoppige groep onlangs een gloednieuw nummer, zijn er allerlei festiviteiten aan de gang in hun thuisstad Seoul en kon je een hele dag gratis oude concerten herbekijken. Volgende maand komt er nog een kers op de taart in de vorm van een autobiografie door de leden zelf.

Beyond the Story: 10-Year Record of BTS

Het boek Beyond the Story: 10-Year Record of BTS zal verschijnen op 9 juli 2023, precies 10 jaar nadat BTS de officiële naam van hun fandom, ARMY, bekendmaakte. In het boek zullen de zeven leden van BTS – RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook – vertellen over hun ervaringen tijdens het laatste decennium. Ze worden daarbij geholpen door de journalist Kim Myeong-seok.

Het boek zal bestaan uit zeven hoofdstukken. Daarbij zal elk hoofdstuk een verschillende periode uit hun carrière bespreken. Het eerste hoofdstuk kreeg zo de naam Seoul, dat is de stad waar alle leden op jonge leeftijd naar verhuisden om hun dromen na te streven. De naam van het tweede hoofdstuk is Why We Exist. Daarna volgen hoofdstuk 3: Love, Hate, ARMY, hoofdstuk 4: Inside Out, hoofdstuk 5: A flight That Never Ends, hoofdstuk 6: The World of BTS en tot slot hoofdstuk 7: We Are.

23 talen

Het boek is origineel geschreven in het Koreaans, maar zal al meteen beschikbaar zijn in 22 vertaalde versies. Het gaat daarbij om Japans, Duits, Roemeens, Hongaars, Indonesisch, Bulgaars, Slovaaks, Spaans, Grieks, Italiaans, Engels, Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Tsjechisch, Thais, Vietnamees, Frans, Portugees (Braziliaans), Pools, Filipijns, Kroatisch en Nederlands.

Meer
Lees meer...