BTS lost meer details over autobiografie ‘Beyond the Story: 10-Year Record of BTS’

BTS heeft vandaag meer informatie gelost over de aankomende biografie Beyond the Story: 10-Year Record of BTS. De autobiografie zal het verhaal van de Zuid-Koreaanse boyband vertellen in hun eigen woorden. We wisten – hoewel dat niet de bedoeling was – al dat dit boek eraan zat te komen, maar nu is er ook de officiële aankondiging.

De tiende verjaardag van BTS wordt uitgebreid gevierd. Zo verscheen er enkele dagen geleden nog een gloednieuw nummer van de groep, kregen fans verschillende nieuwe foto’s voorgeschoteld en kleurt de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul voor de gelegenheid volledig paars. Het volgende dat eraan zit te komen is een autobiografie door de zeven leden van de groep. En daarover is nu meer informatie vrijgegeven.

Beyond the Story: 10-Year Record of BTS

Het boek Beyond the Story: 10-Year Record of BTS zal verschijnen op 9 juli 2023, precies 10 jaar nadat BTS de officiële naam van hun fandom, ARMY, bekendmaakte. Normaal zou het boek pas vandaag aangekondigd worden, maar dat proces werd door een grootschalig misverstand versneld.

Vorige maand verscheen er namelijk een mysterieus boek op verschillende platformen. Het zou gaan om een autobiografie over een artiest, maar de naam van die artiest zou pas op 13 juni bekendgemaakt worden. Zowel fans van BTS als van Taylor Swift meenden dat het zou gaan om een boek van hun favoriete artiest en begonnen het boek massaal te bestellen. Daardoor moest de uitgeverij al sneller duidelijk maken dat het zou gaan om de autobiografie van BTS. Maar toch krijgen we nu nog wat extra informatie.

7 hoofdstukken

Het boek zal bestaan uit zeven hoofdstukken. Zeven is een speciaal nummer voor BTS. De groep bestaat uiteraard uit zeven leden, maar ze lieten ook allemaal het cijfer ‘7’ tatoeëren op hun lichaam als een symbool van hun eeuwige vriendschap.

In de trailer voor het boek komen we te weten dat de hoofdstukken hun verhaal in chronologische volgorde zullen vertellen. Het eerste hoofdstuk kreeg de naam Seoul, dat is de stad waar alle leden op jonge leeftijd naar verhuisden om hun dromen na te streven. De naam van het tweede hoofdstuk is Why We Exist. Daarna volgen hoofdstuk 3: Love, Hate, ARMY, hoofdstuk 4: Inside Out, hoofdstuk 5: A flight That Never Ends, hoofdstuk 6: The World of BTS en tot slot hoofdstuk 7: We Are.

Samen met de hoofdstukken komen we ook te weten hoe de cover van het boek er zal uitzien. Het gaat om een minimalistische cover met – jawel – zeven strepen, die opnieuw de zeven leden van BTS voorstellen. Het gaat om een lijvig boek van 544 pagina’s. Daardoor zal het boek ruim 3,5 cm dik zijn, zo’n 23 cm hoog en 15 cm breed.

Bekijk hier de officiële trailer voor het boek:

Meer
Lees meer...