BTS lost nieuw nummer ‘Take Two’ met alle leden

Op 13 juni 2023 viert BTS z’n tiende verjaardag. Naar aanleiding daarvan viert de groep op dit moment Festa. Daar horen naar goede gewoonte heel wat verrassingen bij voor de fans. De (voorlopig) grootste verrassing werd vandaag gelost. Het gaat om het gloednieuwe nummer Take Two, waarop alle leden van BTS te horen zijn.

Met de verjaardag van BTS in het vooruitzicht, hebben fans van de boyband er een bewogen jaar opzitten. Op 14 juni 2022 kondigde BTS namelijk aan dat ze een pauze zouden nemen van hun groepsactiviteiten en zich alle zeven zouden toespitsen op hun solowerk. Enkele maanden later werd duidelijk dat dit een beslissing was met het zicht op de verplichte legerdienst van de leden. In december 2022 vertrok Jin naar het leger, in april 2023 volgde j-hope. Maar nu is er toch nog een nieuw nummer verschenen met alle leden.

Take Two

Hoewel heel wat media de pauze onterecht interpreteerden als het einde van BTS, maakten de leden al meermaals duidelijk dat ze nog steeds deel uitmaken van BTS en dat uitkijken naar 2025 wanneer iedereen terug zal zijn. Om dat nog eens te onderstrepen, heeft de groep nu een gloednieuw nummer uitgebracht. Het gaat om Take Two, dat een geschenk is voor de fans van de groep.

Take Two werd opgenomen voor Jin als eerste lid van BTS naar het leger trok. Daardoor zijn alle leden dus te horen op het nummer. Take Two gaat over de band van BTS met hun fans ARMY en de steun die ze uit die band halen. Zo luidt het refrein: Yeah, we never felt so young, When together, sing the song, Meeting with each other’s eyes, Even in the darkness, Yeah, we never felt so right, When I got you by my side, Along the road, we walked together, Oh, we young forever”.

Het nummer heeft voorlopig nog geen videoclip gekregen. Deze zit er mogelijk wel nog aan te komen, aangezien er nog steeds een mysterieus vraagteken staat op de Festa-kalender. De komende dagen zullen er allerlei festiviteiten plaatsvinden in Seoul, dat voor de gelegenheid paars zal kleuren. Daarnaast brengt BTS binnen een maand ook een autobiografie uit.

Beluister Take Two hier op Spotify:

Meer
Lees meer...