BTS kondigt opnieuw single met alle leden aan

BTS viert volgende maand z’n tiende verjaardag en dat zal de groep niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo zal Seoul paars kleuren, komt er een autobiografie van de zeven leden van BTS en zal de groep heel wat verrassingen lossen voor hun trouwe fans. Een van die verrassingen heeft BTS nu al bekendgemaakt. Het gaat om een gloednieuw nummer, met alle zeven leden, dat zal verschijnen op vrijdag 9 juni.

Het is bijna precies een jaar geleden dat de zeven leden van BTS aankondigden dat ze een pauze zouden nemen van hun werk als groep. Veel media interpreteerden dit – onterecht – als een definitief einde van de groep, maar eigenlijk was het een noodzakelijke maatregel met het zicht op de verplichte legerdienst van de leden. Ondertussen zijn twee van de zeven leden van BTS aan hun legerdienst begonnen, maar toch zal er volgende week nog een nieuw nummer met de volledige groep verschijnen. Nadat we ook eerder deze maand al de single The Planet van heel BTS kregen.

Take Two

Gisteren maakte BTS een mysterieuze kalender bekend voor de tiende editie van Festa, de jaarlijkse viering van de verjaardag van het debuut van de groep op 13 juni 2013. Dit jaar is het tijd voor de tiende verjaardag van BTS en daarvoor heeft de groep heel wat in petto. Op de kalender stonden drie vraagtekens, waarvan er nu twee opgehelderd zijn.

Op 31 mei, 9 juni en 13 juni stonden er vraagtekens op de kalender. Maar vandaag, op 31 mei, is het eerste vraagteken al meteen opgehelderd, samen met dat van 9 juni. BTS kondigde vandaag namelijk de release aan van een gloednieuw nummer. Het nummer, dat als digitale single zal verschijnen, kreeg de naam Take Two en is een samenwerking met alle leden. Take Two werd dus opgenomen voor Jin en j-hope aan hun legerdienst begonnen. In de officiële aankondiging van het nummer staat te lezen dat Take Two een geschenk is aan de fans van BTS. “Het nummer brengt de appreciatie van BTS voor de liefde die ze krijgen van ARMY over, net als hun wil om voor altijd samen te zijn.”

Take Two verschijnt op vrijdag 9 juni 2023 om 6 uur ’s morgens Belgische tijd. Het is nog niet duidelijk of het nummer ook al meteen een videoclip zal krijgen.

Meer
Lees meer...