Disney+-documentaire ‘j-hope IN THE BOX’ krijgt officiële trailer

Vanaf vrijdag 17 februari 2023 kan je op Disney+ kijken naar de documentaire j-hope IN THE BOX. Daarin zal rapper j-hope van BTS ons meenemen tijdens een bewogen jaar waarin hij z’n debuutalbum lanceerde en zijn eerste grootschalige solo-optreden gaf. In de officiële trailer krijgen we nu een voorsmaakje van wat ons te wachten staat.

BTS tekende vorig jaar een deal met Disney+. De groep zou in de komende jaren minstens vijf titels maken voor de streamingdienst. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Dit jaar zullen de docureeks BTS Monuments: Beyond the Star en een documentaire over j-hope volgen. En die laatste heeft nu een officiële trailer gekregen.

J-hope IN THE BOX

De documentaire kreeg de naam j-hope IN THE BOX, wat een overduidelijke verwijzing is naar de titel van het debuutalbum van j-hope, ‘Jack In The Box‘. In de documentaire zullen we hem dan ook volgen tijdens de voorbereidingen op de release van z’n album. In de trailer krijgen we te zien dat die voorbereidingen meer dan 200 dagen voor de release begonnen. Vervolgens zien we heel wat beelden tijdens de opnames en producing van het album.

Daarnaast krijgen we ook te zien hoe de rapper zich klaarstoomde voor zijn grootschalige optreden op Lollapallooza in Chicago. Daarvoor spendeerde hij heel wat uren in de dansstudio, waarbij we nu dus ook kunnen meekijken. In de trailer krijgen we ook al enkele andere leden van BTS te zien, net als nieuwe interviews met j-hope. 

De documentaire j-hope IN THE BOX zal op vrijdag 17 februari, net voor de verjaardag van j-hope op 18 februari, verschijnen op Disney+. Via Weverse, het officiële fanplatform van BTS, kan je de documentaire nu al kopen.

Bekijk hier de officiële trailer voor j-hope IN THE BOX:

J-hope IN THE BOX verschijnt op vrijdag 17 februari 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...