Documentaire j-hope (BTS) voor Disney+ krijgt releasedatum

De documentaire j-hope van BTS heeft een naam en een releasedatum gekregen. De documentaire kreeg de toepasselijke naam j-hope IN THE BOX, waarmee uiteraard verwezen wordt naar het debuutalbum van j-hope, ‘Jack In The Box’, dat op 15 juli 2022 verscheen. De documentaire verschijnt al volgende maand op Disney+.

BTS tekende vorig jaar een deal met Disney+. De groep zou in de komende jaren minstens vijf titels maken voor de streamingdienst. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Dit jaar zullen de docureeks BTS Monuments: Beyond the Star en een documentaire over j-hope volgen. En over die laatste heeft Disney+ nu meer informatie gelost.  

j-hope IN THE BOX

Disney+ deelde nu de poster van de documentaire op Twitter. Daarop zien we een foto van j-hope, die genomen werd tijdens zijn optreden op Lollapallooza in Chicago. De foto werd gefotoshopt in een doos, waardoor het ook perfect past bij de titel j-hope IN THE BOX. Die naam is uiteraard een verwijzing naar het debuutalbum van j-hope dat vorig jaar verscheen en luisterde naar de naam ‘Jack In The Box‘.

In de documentaire zullen we j-hope dan ook volgen tijdens de voorbereidingen op z’n album. Daarnaast krijgen we ook te zien hoe de rapper zich klaarstoomde voor zijn grootschalige optreden op Lollapalooza en andere nooit eerder geziene beelden en interviews van j-hope.

De documentaire j-hope IN THE BOX zal op vrijdag 17 februari, net voor de verjaardag van j-hope dus, verschijnen op Disney+. Via Weverse, het officiële fanplatform van BTS, kan je een week eerder, op vrijdag 10 februari, de documentaire al kopen.

Bekijk hier de aankondigingsvideo van j-hope:

BTS Monuments: Beyond the Star

Later dit jaar zal ook de docureeks BTS Monuments: Beyond the Star verschijnen op Disney+. Die zal dieper ingaan op de volledige carrière van BTS: van hun debuut in 2013, tot hun soloprojecten waaraan ze nu werken. Met behulp van nieuwe interviews zullen RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook een meer persoonlijke kant van zichzelf laten zien. Daarbij zullen we ook nooit eerder getoonde beelden te zien krijgen.

Deze docureeks heeft nog geen exacte releasedatum gekregen, al liet Disney+ wel al weten dat de reeks dit jaar zal verschijnen. Als wij dus een gokje mogen wagen, vermoeden we dat BTS Monuments: Beyond the Star zal verschijnen rond 13 juni 2023. Op die dag viert BTS namelijk z’n tiende verjaardag als groep. En dat zou natuurlijk het perfecte moment zijn om terug te blikken op hun volledige carrière.

Meer
Lees meer...