J-hope (BTS) krijgt eigen documentaire op Disney+

Disney+ heeft een heel aantal nieuwe titels aangekondigd. Twee daarvan gaan over BTS. Daarbij hoort de al eerder aangekondigde docureeks BTS Monuments: Beyond the Star, maar er was ook verrassend nieuws. Zo komt er een documentaire die volledig gewijd is aan j-hope, die eerder dit jaar als eerste lid van BTS een soloalbum uitbracht.

In juli kondigde Disney+ aan dat het een deal had gesloten met HYBE, het agentschap van BTS. Daarbij zou het gaan om minstens vijf series en films die over de komende jaren zouden verschijnen. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en nu heeft Disney+ ook de volgende projecten officieel aangekondigd.

Documentaire over j-hope

We wisten al dat er een docureeks kwam over BTS. BTS Monuments: Beyond the Star zal dieper ingaan op de volledige carrière van BTS: van hun debuut in 2013, tot hun soloprojecten waaraan ze nu werken. Met behulp van nieuwe interviews zullen RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook een meer persoonlijke kant van zichzelf laten zien. Daarbij zullen we ook nooit eerder getoonde beelden te zien krijgen.

De documentaire over j-hope zal de rapper volgen tijdens de voorbereidingen op zijn soloalbum ‘Jack in the Box’ dat in juli dit jaar verscheen. Daarnaast zal er ook een deel van de documentaire gewijd zijn aan het historische optreden van j-hope op het Amerikaanse festival Lollapalooza. Daar stond hij voor het eerst als soloartiest op het podium als headliner. Hij bracht er een verpletterende show voor meer dan 100.000 aanwezigen. Ook zullen er beelden van de listening party van ‘Jack in the Box’ te zien zijn in de documentaire. Daarop waren heel wat grote namen uit de Zuid-Koreaanse entertainmentindustrie aanwezig, waaronder uiteraard ook de andere leden van BTS.

Het is nog niet geweten wanneer de documentaire over j-hope zal verschijnen en of er ook documentaires zullen volgen over het solowerk van de andere leden van BTS.

Bekijk hier het volledige optreden van j-hope op Lollapalooza:

Bekijk hier de officiële aankondiging van de documentaire over j-hope:

Meer
Lees meer...