BTS-concertfilm ‘Permission to Dance On Stage – LA’ staat nu wereldwijd op Disney+

Vanaf vandaag, donderdag 8 september 2022, kan je op Disney+ kijken naar de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Het gaat om het opgenomen concert dat BTS gaf in LA eind vorig jaar. In de film, die in totaal meer dan 2 uur duurt, krijgen we ook extra beelden van achter de schermen te zien.

Hoewel sommigen nog steeds beweren dat BTS voorgoed gesplit is, lijken fans van de groep geen dag rust te hebben. Zo loste Disney+ vandaag – zonder eerdere aankondiging – de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. In de film worden de beelden van het concert afgewisseld met beelden van achter de schermen (BTS van BTS dus 😉 ).

BTS: Permission to Dance On Stage – LA

Fans van BTS weten dat je nooit echt weet wat je van de groep kan verwachten en dat er elke dag wel iets nieuws op de wereld losgelaten kan worden. Vandaag werd zo – totaal onaangekondigd – de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA gelost op Disney+. We wisten al dat de concertfilm dit najaar zou verschijnen, maar een exacte lanceerdatum hadden we nooit gekregen.

De film, die in totaal 2 uur en 10 minuten duurt, toont het volledige optreden van de groep in Los Angeles, aangevuld met extra beelden van achter de schermen. BTS trad eind vorig jaar vier keer op in het SoFi-stadium in LA. Het ging daarbij om de eerste concerten van de groep sinds de uitbraak van het coronavirus en dus ook de eerste keer dat ze live optraden voor hun fans in meer dan twee jaar tijd. In het stadium waren vier avonden lang meer dan 50.000 fans aanwezig. Maar nu kunnen ook de fans die er toen niet bij konden zijn, meegenieten van het optreden.

Deal voor minstens vijf titels

BTS: Permission to Dance On Stage – LA is maar één van de minstens vijf titels die BTS voor Disney+ zal maken. De Zuid-Koreaanse megagroep tekende onlangs namelijk een deal met de streamingdienst. Eerder verscheen zo al In the Soop: Friendcation op Disney+, waarin V met enkele van zijn bekende vrienden enkele dagen op ontspannende reis trekt. Deze serie is voorlopig nog niet beschikbaar op Disney+ in België.

Verder is er ook al een docureeks over BTS aangekondigd. In het verleden verschenen er al drie docufilms van BTS: Burn the Stage: The Movie (2018), Bring the Soul: The Movie (2019) en Break the Silence: The Movie (2020). Voor de docureeks verzon BTS nog een andere titel met de letters BTS: BTS Monuments: Beyond the Star. De reeks zal dieper ingaan op de volledige carrière van BTS, van hun debuut in 2013, tot hun soloprojecten waaraan ze nu werken. Met behulp van nieuwe interviews zullen RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook een meer persoonlijke kant van zichzelf laten zien. De docureeks zal volgend jaar wereldwijd verschijnen op Disney+.

Disney+ Day

De release van BTS: Permission to Dance On Stage – LA maakt deel uit van Disney+ Day. Die dag wordt vandaag, op 8 september 2022, voor de tweede keer gevierd. Disney+ lanceert zo vandaag extra veel nieuwe titels. Naast de concertfilm van BTS, gaat het zo ook om Pinocchio, Thor: Love And Thunder en Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return. Een volledig overzicht van alle releases van Disney+ Day 2022 vind je hier.

Daarnaast lanceert Disney+ vanaf vandaag ook een nieuwe actie. Daarbij kan je tijdelijk voor amper 1,99 euro een maand naar Disney+ kijken. Dit aanbod is geldig voor nieuwe én terugkerende gebruikers. Meer informatie hierover vind je op de website van Disney+.

Bekijk de trailer voor BTS: Permission to Dance On Stage – LA hier:

Meer
Lees meer...