BTS kondigt docureeks ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ voor Disney+ officieel aan

BTS heeft in een video de documentairereeks BTS Monuments: Beyond The Star officieel aangekondigd. In de video delen de leden van de groep ook al een topje van de sluier over wat we van de docureeks mogen verwachten. Een releasedatum is er voorlopig nog niet.

In juli kondigde Disney+ aan dat het een deal had gesloten met HYBE, het agentschap van BTS. Daarbij zou het gaan om minstens vijf series en films die over de komende jaren zouden verschijnen. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en nu heeft Disney+ ook het volgende project officieel aangekondigd.

BTS Monuments: Beyond The Star

Er komt een nieuwe docureeks over BTS. In het verleden verschenen er al drie docufilms van BTS: Burn the Stage: The Movie (2018), Bring the Soul: The Movie (2019) en Break the Silence: The Movie (2020). Voor de docureeks verzon BTS nog een andere titel met de letters BTS: BTS Monuments: Beyond the Star.

De reeks zal dieper ingaan op de volledige carrière van BTS, van hun debuut in 2013, tot hun soloprojecten waaraan ze nu werken. Met behulp van nieuwe interviews zullen RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook een meer persoonlijke kant van zichzelf laten zien. Daarbij zullen we ook nooit eerder getoonde beelden te zien krijgen.

Voorlopig is er nog geen lanceerdatum bekend voor BTS Monuments: Beyond The Star. Maar eerder werd al aangekondigd dat de reeks volgend jaar zou verschijnen. Aangezien nu ook de eerste promo door BTS verschenen is, lijkt het erop dat de docureeks in het voorjaar van 2023 zal verschijnen.

Bekijk hier de officiële aankondigingsvideo BTS Monuments: Beyond The Star met de leden van BTS:

Meer
Lees meer...