Docureeks ‘BTS Monuments: Beyond the Star’ krijgt laatste trailer

Morgen is het eindelijk zover. Dan zal je op Disney+ kunnen kijken naar de langverwachte documentaire BTS Monuments: Beyond The Star. Het gaat om een docureeks waarbij dieper ingegaan zal worden op de carrière van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. De docureeks heeft – op de vooravond van de release – nog een laatste trailer gekregen.

Eerder dit jaar vierde BTS z’n tiende verjaardag. Dat werd toen al uitgebreid in de verf gezet met een festival in Seoul en de release van de autobiografie Beyond the Story: 10-Year Record of BTS. Om het feestjaar gepast af te ronden verschijnt morgen een documentairereeks over de afgelopen tien jaar BTS. De documentaire zal beelden bevatten van het begin van de carrière van BTS in 2013 tot en met de periode waarin ze solowerk losten. De reeks zal dat doen met beelden van optredens en repetities, maar ook privébeelden en nieuwe interviews.

BTS Monuments: Beyond The Star

BTS Monuments: Beyond The Star werd ondertussen al meer dan een jaar geleden aangekondigd. In juli 2022 maakte HYBE, het label achter BTS, namelijk bekend dat het een deal aanging met Disney+ voor minstens vijf titels. Vier daarvan kregen we al te zien. Het gaat daarbij om de realityreeks In The Soop: Friendcation met V, de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en de documentaires j-hope IN THE BOX en SUGA: Road To D-DAY. En nu is het dus tijd voor de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star.

De afgelopen week verschenen er al drie teaser die telkens één aspect van de docureeks belichtten. De eerste teaser toonde zo beelden van de nieuwe interviews met de zeven leden van BTS. In de tweede teaser kregen we een blik op de vrije tijd van de leden en de derde teaser stond in het teken van de optredens van de groep. Vervolgens verscheen de officiële trailer die de drie teasers combineerde.

Laatste trailer

En nu, een dag voor de release, is er nog een laatste trailer voor de docureeks verschenen. Daarin staan de nieuwe interviews met de leden opnieuw centraal. De zeven leden van BTS vertellen over de moeilijke periode die ze doormaakten net na hun debuut, wanneer niemand hen serieus nam. Vervolgens gaat het over hoe ze plots gekatapulteerd werden naar het succes. Maar daarna brak er opnieuw een moeilijke periode aan voor de leden en vertellen ze over het moment waarop ze er bijna de brui aan hadden gegeven. Op het einde gaat het er weer wat positiever aan toe en vertellen de leden over hun hechte band die ze omschrijven als een familieband.

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond the Star zullen vanaf woensdag 20 december 2023 te vinden zijn op Disney+. Vervolgens zullen er elke week twee nieuwe afleveringen verschijnen. Op woensdag 27 december 2023 krijgen we dus de derde en vierde aflevering te zien, op woensdag 3 januari 2024 verschijnen afleveringen 5 en 6 en op woensdag 10 januari 2024 is het tijd voor de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier de laatste trailer voor BTS Monuments: Beyond the Star:

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond the Star verschijnen op woensdag 20 december op Disney+.

Meer
Lees meer...