Docureeks ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ krijgt derde teaser

Volgende maand is het eindelijk zover. Dan zal Disney+ beginnen met de release van de langverwachte documentaire BTS Monuments: Beyond The Star. Het gaat om een docureeks waarbij dieper ingegaan zal worden op de carrière van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. We kwamen recent de releasedatum te weten en nu zijn er ook drie teasers verschenen die elk een specifiek onderdeel van de documentaire in de kijker zetten.

Eerder dit jaar vierde BTS z’n tiende verjaardag. Dat werd toen al uitgebreid in de verf gezet met de release van de autobiografie Beyond the Story: 10-Year Record of BTS en nu komt er ook een documentairereeks over de afgelopen tien jaar BTS. De documentaire zal beelden bevatten van het begin van de carrière van BTS in 2013 tot en met de periode waarin ze solowerk losten. De reeks zal dat doen met beelden van optredens en repetities, maar ook privébeelden en nieuwe interviews.

BTS Monuments: Beyond The Star

BTS Monuments: Beyond The Star werd ondertussen al meer dan een jaar geleden aangekondigd. In juli 2022 maakte HYBE, het label achter BTS, namelijk bekend dat het een deal aanging met Disney+ voor minstens vijf titels. Vier daarvan kregen we al te zien. Het gaat daarbij om de realityreeks In The Soop: Friendcation met V, de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en de documentaires  j-hope IN THE BOX en SUGA: Road To D-DAY. En nu is het dus tijd voor de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star.

Bij de bekendmaking van de releasedatum verscheen ook meteen de eerste teaser. Daarin kregen we enkele fragmenten uit de interviews met de zeven leden van BTS te zien. In de tweede teaser lag de focus vooral op de zeven leden van BTS in hun vrije tijd. Zo zagen we hoe Jin en SUGA samen gingen vissen, was j-hope op pad met zijn fototoestel, zagen we Jimin op de loopband, RM in de opnamestudio en V, Jung Kook en Jimin op het strand. De derde teaser, die nu verschenen is, staat in het teken van optredens. We krijgen de leden van BTS te zien op de plaats waar ze zich waarschijnlijk het meest thuisvoelen: het podium. Het gaat om beelden van verschillende concerten tijdens hun tournees van de afgelopen jaren.

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond The Star zullen vanaf woensdag 20 december 2023 te vinden zijn op Disney+. Vervolgens zullen er elke week twee nieuwe afleveringen verschijnen. Op woensdag 27 december 2023 krijgen we dus de derde en vierde aflevering te zien, op woensdag 3 januari 2024 verschijnen afleveringen 5 en 6 en op woensdag 10 januari 2024 is het tijd voor de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor BTS Monuments: Beyond the Star:

Bekijk hier de teasers die eerder al verschenen:

Meer
Lees meer...