Documentaire ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ krijgt nieuwe teaser

Volgende maand is het eindelijk zover. Dan zal Disney+ beginnen met de release van de langverwachte documentaire BTS Monuments: Beyond The Star. Het gaat om een docureeks waarbij dieper ingegaan zal worden op de carrière van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Eerder deze week kwamen we de releasedatum voor de eerste afleveringen te weten en nu is er de eerste officiële teaser.

Eerder dit jaar vierde BTS z’n tiende verjaardag. Dat werd toen al uitgebreid in de verf gezet met de release van de autobiografie Beyond the Story: 10-Year Record of BTS en nu komt er ook een documentairereeks over de afgelopen tien jaar BTS. De documentaire zal beelden bevatten van het begin van de carrière van BTS in 2013 tot en met de periode waarin ze solowerk losten. De reeks zal dat doen met beelden van optredens en repetities, maar ook privébeelden en nieuwe interviews.

BTS Monuments: Beyond The Star

BTS Monuments: Beyond The Star werd ondertussen al meer dan een jaar geleden aangekondigd. In juli 2022 maakte HYBE, het label achter BTS, namelijk bekend dat het een deal aanging met Disney+ voor minstens vijf titels. Vier daarvan kregen we al te zien. Het gaat daarbij om de realityreeks In The Soop: Friendcation met V, de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA en de documentaires  j-hope IN THE BOX en SUGA: Road To D-DAY. En nu is het dus tijd voor de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star.

Bij de bekendmaking van de releasedatum kregen we al enkele fragmenten uit de interviews met de zeven leden van BTS te zien. De eerste officiële teaser focust nu vooral op de zeven leden van BTS in hun vrije tijd. Zo zien we hoe Jin en SUGA samen gaan vissen, is j-hope op pad met zijn fototoestel, zien we Jimin op de loopband, RM in de opnamestudio en V, Jung Kook en Jimin op het strand. Samen met de teaser verscheen ook de officiële poster. Daarop zien we de naam van de docureeks met de slogan: “10 years of BTS and beyond”. In de achtergrond is het logo van BTS te zien, gevormd uit foto’s van de afgelopen 10 jaar. Die foto’s beginnen bij het debuut van de groep in juni 2013 en eindigen bij de start van de legerdienst van Jin in december 2022.

De eerste twee afleveringen van BTS Monuments: Beyond The Star zullen vanaf woensdag 20 december 2023 te vinden zijn op Disney+. Vervolgens zullen er elke week twee nieuwe afleveringen verschijnen. Op woensdag 27 december 2023 krijgen we dus de derde en vierde aflevering te zien, op woensdag 3 januari 2024 verschijnen afleveringen 5 en 6 en op woensdag 10 januari 2024 is het tijd voor de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier de eerste teaser voor BTS: Monuments: Beyond The Star:

Bekijk hier de officiële poster voor BTS Monuments: Beyond The Star:

De eerste afleveringen van BTS Monuments: Beyond The Star verschijnen op woensdag 20 december 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...