V (BTS) lost deze week nieuwe samenwerking met Amerikaanse zangeres UMI

Op zaterdag 30 december 2023 zal er opnieuw nieuw werk verschijnen van een lid van BTS. Alle zeven leden van de boyband zitten sinds twee weken in het Zuid-Koreaanse leger om daar hun verplichte dienstplicht uit te voeren. Maar voorlopig is er nog geen sprake van een leegte voor de miljoenen fans van de groep.

Hoewel alle leden van BTS momenteel bezig zijn aan hun verplichte militaire dienstplicht, is er voorlopig nog geen gebrek aan nieuw materiaal van het zevental. Zo kan je momenteel de docureeks BTS Monuments: Beyond The Star volgen op Disney+ en verscheen enkele dagen geleden nog de nieuwe single Closer Than This van Jimin. Eind deze week is het al tijd voor het volgende nieuwe nummer.

Wherever u r (ft V of BTS)

In de weken voor zijn vertrek teasde V van BTS nog een samenwerking met de Amerikaanse zangeres UMI, wiens muziek hij in het verleden al als luistertip deelde met z’n fans. Op Instagram deelde V deze keer een video waarop hij te zien was in de studio, waarbij we een nog onbekend nummer te horen kregen. Deze video werd later ook gedeeld door UMI, waardoor we konden vermoeden dat het zou gaan om een samenwerking. En nu is er dus ook de officiële aankondiging.

De single, die de naam wherever u r kreeg, zal verschijnen op zaterdag 30 december 2023. Die dag is niet willekeurig gekozen, want het gaat om de 28ste verjaardag van V. Wherever u r (ft V of BTS) zal ook te horen zijn op de nieuwe EP van UMI, die op vrijdag 19 januari 2024 zal verschijnen. Op TikTok deelde UMI nog een nieuwe teaser, waarop we vooral V horen zingen.

Bekijk hier de aankondiging van UMI:

Bekijk hier de teaser van wherever u r (ft V of BTS) op TikTok:

@whoisumi333 12/29 • 9PM PST • presave link in bio 💌 a gift from umi & tae #umi #tae #whereverur ♬ original sound – umi

Wherever u r (ft V of BTS) verschijnt zaterdag 30 december 2023 om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd.

Meer
Lees meer...