Concertfilm ‘SUGA │ Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE’ krijgt officiële trailer

De concertfilm SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE, die opgenomen is tijdens de laatste drie concerten van de D-DAY-tour van SUGA/Agust D van BTS, heeft een officiële trailer gekregen. Daarin komen we te weten dat er ook beelden van achter de schermen te vinden zullen zijn in de film.

Fans van BTS komen tegenwoordig weer uitgebreid aan hun trekken. Hoewel alle leden van BTS op dit moment bezig zijn met hun verplichte legerdienst, blijft het tegenwoordig content regenen. Zo verschijnt nu vrijdag de nieuwe single FRI(END)S van V, lanceert j-hope later deze maand zijn nieuwe docureeks HOPE ON THE STREET én bijhorend soundtrackalbum ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ en kan je volgende maand naar de concertfilm SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE gaan kijken. En die heeft nu een officiële trailer gekregen.

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE

Tussen 26 april 2023 en 6 augustus 2023 hield SUGA, aka Agust D, van BTS zijn ‘D-DAY’-tour naar aanleiding van zijn gelijknamige album. Van de laatste drie concerten, die doorgingen in de KSPO Dome in Seoul, werd een film gemaakt en die zal binnenkort voor een korte periode te zien zijn in cinemazalen over de hele wereld. Het gaat om een cinematic cut van de drie laatste concerten. Het is daarbij al bevestigd dat de gastoptredens van RM, Jimin en Jung Kook deel zullen uitmaken van de film.

In de officiële trailer voor de concertfilm krijgen we eerst op de tonen van het nummer D-DAY te zien hoe SUGA zich voorbereidt op zijn concert, waarna we al enkele beelden van het optreden te zien krijgen. Ook RM, Jimin en Jung Kook zijn al kort te zien in de trailer. “Een concert is wat je compleet maakt als artiest. Ik hou van optreden”, vertelt hij later. Op dat moment horen we in de achtergrond zijn versie van Life Goes On horen, een nummer dat SUGA schreef tijdens de coronaperiode, toen optreden maandenlang onmogelijk was.

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE zal te zien zijn op woensdag 10 en zaterdag 13 april 2024. De film zal ook te zien zijn in de filialen van Kinepolis in ons land. Daar betaal je 16,95 euro voor de gewone screening. Wil je de film in IMAX-kwaliteit bekijken, dan betaal je 22,15 euro.

Bekijk hier de officiële trailer voor SUGA│Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE:

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website www.sugathemovie.com.

Meer
Lees meer...