‘SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE’ komt naar filmzalen wereldwijd

Fans van BTS moeten volgende maand afzakken naar de cinema. Daar zal je namelijk kunnen kijken naar een film van de laatste drie optredens van de ‘D-DAY’-tour van SUGA/Agust D. Het gaat om de opname van de drie laatste concerten van de solotour van SUGA, waarbij ook RM, Jimin en Jung Kook op het podium verschenen.

Het houdt niet op met het goede nieuws voor fans van BTS. Nadat j-hope enkele weken geleden zijn nieuwe docureeks HOPE ON THE STREET én bijhorend soundtrackalbum ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ aankondigde, volgde niet veel later het nieuws dat V zijn nieuwe single FRI(END)S zal lossen. En nu heeft ook SUGA een nieuwe film aangekondigd.

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE

Tussen 26 april 2023 en 6 augustus 2023 hield SUGA, aka Agust D, van BTS zijn ‘D-DAY’-tour naar aanleiding van zijn gelijknamige album. Van de laatste drie concerten, die doorgingen in de KSPO Dome in Seoul, werd een film gemaakt en die zal binnenkort voor een korte periode te zien zijn in cinemazalen over de hele wereld. Het gaat om een cinematic cut van de drie laatste concerten. Het is daarbij al bevestigd dat de gastoptredens van RM, Jimin en Jung Kook deel zullen uitmaken van de film.

SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE zal te zien zijn op woensdag 10 en zaterdag 13 april 2024. De film zal ook te zien zijn in de filialen van Kinepolis in ons land, aangezien er op de website van Kinepolis al een pagina is aangemaakt voor het filmevenement. Daar komen we ook te weten dat de film 106 minuten duurt. Je zal SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE ook in IMAX-kwaliteit kunnen bekijken.

Bekijk hier het aankondigingsfilmpje van SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE door SUGA:

Tickets zijn vanaf dinsdag 12 maart verkrijgbaar via de website www.sugathemovie.com.

Meer
Lees meer...