Docureeks ‘HOPE ON THE STREET’ van j-hope (BTS) vanaf nu te bekijken op Prime Video

Vanaf vandaag kan je op Prime Video kijken naar de documentaire HOPE ON THE STREET van j-hope van BTS. J-hope is een van de rappers van BTS, maar is daarnaast ook een van de main dancers van de groep, die soms ook verantwoordelijk is voor de choreografieën van de groep. De documentaire HOPE ON THE STREET gaat dan ook dieper in op zijn passie voor dans en dan in het bijzonder hiphop.

Sinds december zijn alle leden van BTS bezig met hun verplichte legerdienst. Maar dat betekent niet dat fans van de groep zich nu hopeloos zitten te vervelen. Met enige regelmaat verscheen er de afgelopen weken nieuwe content en zelfs nieuwe muziek. Zo verscheen eerder deze maand het nieuwe nummer FRI(END)S van V en kunnen we volgende maand gaan kijken naar de concertfilm SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE. En vanaf vandaag kan je ook kijken naar een gloednieuwe docureeks.

HOPE ON THE STREET

Op zondag 18 februari 2024, zijn 30ste verjaardag, kondigde j-hope de documentaire HOPE ON THE STREET aan. In die documentaire zal het dansverhaal van de rapper en danser verteld worden in verschillende afleveringen. De naam HOPE ON THE STREET doet bij fans van BTS waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Onder deze noemer deelde j-hope in het verleden namelijk al verschillende video’s waarin hij alleen of met andere leden van BTS freestylede of choreografie uitvoerde.

In HOPE ON THE STREET zal j-hope naar verschillende steden trekken om daar te spreken én dansen met uiteenlopende choreografen. In de officiële trailer kregen we zo te zien dat het zal gaan om Osaka (Japan) tot Seoul (Zuid-Korea), Parijs (Frankrijk), New York (Verenigde Staten) en j-hope’s geboorteplaats Gwangju (Zuid-Korea).

De eerste aflevering van de docureeks is vanaf vandaag te vinden op Prime Video. In het verleden had BTS een deal met Disney+, maar na de release van de docureeks BTS Monuments: Beyond The Stars zat deze deal erop. Sindsdien verschijnt de content van BTS op Prime Video. In totaal zal de docureeks uit zes afleveringen bestaan, waarvan er elke week een nieuwe verschijnt op de streamingdienst. Vrijdag, op 29 maart 2024, verschijnt ook het nieuwe album ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor de docureeks HOPE ON THE STREET:

Meer
Lees meer...