Docureeks ‘HOPE ON THE STREET’ van j-hope (BTS) krijgt officiële trailer

J-hope van de Zuid-Koreaanse boyband BTS kondigde op zijn verjaardag een nieuwe docureeks en een bijhorend album aan. J-hope is een van de rappers van BTS, maar is daarnaast ook een van de main dancers van de groep, die soms ook verantwoordelijk is voor de choreografieën van de groep. De documentaire HOPE ON THE STREET zal dan ook dieper ingaan op zijn passie voor dans en dan in het bijzonder hiphop. In de officiële trailer krijgen we nu al een voorsmaakje.

Sinds december zijn alle leden van BTS bezig met hun verplichte legerdienst. Maar dat betekent niet dat fans van de groep zich nu hopeloos zitten te vervelen. Met enige regelmaat verscheen er de afgelopen weken nieuwe content en zelfs nieuwe muziek. Zo verschijnt vrijdag het nieuwe nummer FRI(END)S van V en kunnen we volgende maand gaan kijken naar de concertfilm SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE. En eind deze maand verschijnen er ook een nieuwe docureeks én een nieuw album van j-hope.

HOPE ON THE STREET

Op zondag 18 februari 2024, zijn 30ste verjaardag, kondigde j-hope de documentaire HOPE ON THE STREET aan. In die documentaire zal het dansverhaal van de rapper en danser verteld worden in verschillende afleveringen. De naam HOPE ON THE STREET doet bij fans van BTS waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Onder deze noemer deelde j-hope in het verleden namelijk al verschillende video’s waarin hij alleen of met andere leden van BTS freestylede of choreografie uitvoerde.

De eerste aflevering van de docureeks zal op woensdag 27 maart verschijnen. Bij ons zal je de docureeks kunnen vinden op Prime Video. In het verleden had BTS een deal met Disney+, maar na de release van de docureeks BTS Monuments: Beyond The Stars zat deze deal erop. Sindsdien verschijnt de content van BTS op Prime Video.

Trailer

Vandaag verscheen de officiële trailer voor HOPE ON THE STREET. Daarin krijgen we j-hope al op heel uiteenlopende locaties te zien, van Osaka (Japan) tot Seoul (Zuid-Korea), Parijs (Frankrijk), New York (Verenigde Staten) en j-hope’s geboorteplaats Gwangju (Zuid-Korea). We horen hem zeggen dat alles voor hem begon met dansen en dat het dansen was dat hem tot heel wat andere dingen bracht in het leven. “Als ik geen dans had, dan was er geen j-hope geweest”, zegt de rapper verder in de teaser. “Jeong Ho-seok had een ander persoon geweest.”

We zien j-hope natuurlijk ook dansen. Dat doet hij met de leden van zijn oude crew NEURON, maar ook met Franse, Japanse en Amerikaanse choreografen. De choreo besluit met j-hope die zegt: “Mijn favoriete woord is ‘just dance‘”.

In totaal zal de docureeks uit zes afleveringen bestaan, waarvan de laatste op woensdag 11 april zal verschijnen. Samen met de docureeks zal j-hope ook het nieuwe album ‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ uitbrengen. Dat album zal verschijnen op vrijdag 29 maart.

Bekijk hier de officiële trailer van HOPE ON THE STREET:

HOPE ON THE STREET is vanaf woensdag 27 maart te vinden op Prime Video.

Meer
Lees meer...