Left Right
scrollTop top

Joshua van ‘Temptation Island’ openhartig over zijn relatie met verleidster Chloë


Joshua van ‘Temptation Island’ openhartig over zijn relatie met verleidster Chloë

Een nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ betekent ook een nieuwe aflevering van ‘Goedele on Top’. Deze week zat de populaire Joshua bij Goedele op de sofa. En daar deed hij een paar onthullingen over zijn relatie met verleidster Chloë.

Het was al eerder bekend geraakt dat verleider Joshua en verleidster Chloë het bed gedeeld hadden op de laatste avond van Temptation Island én erna een korte relatie aanknoopten. Bij Goedele on Top sprak Joshua hier openhartig over.

Trust issues en jaloezie

In het gesprek zei Joshua dat hij nooit openstond voor relaties omdat hij bang is om bedrogen of verlaten te worden. Volgens hem was dat ook de reden waarom zijn korte relatie met Chloë, die pas na Temptation Island begon, op de klippen gelopen is.

Hij verklaarde liever op vrouwen te vallen die het hard to get spelen omdat zij volgens hem minder in de verleiding komen iemand te bedriegen. Dat hij een jaloers kantje had, konden we al eerder zien in Temptation Island, toen Megan aandacht kreeg van verleider Tijs.

Niet goed genoeg

Verder vertelde Joshua ook dat hij zichzelf niet goed genoeg vond voor een meisje zoals Chloë. Zij had er naar eigen zeggen al relaties opzitten met topvoetballers. Haar kleerkast zou volhangen met designerkledij, ter waarde van tienduizenden euro’s. Iets dat hij zich als postbode niet kon veroorloven.

“Mijn papa zei ook dat het nooit zou blijven duren. Zulke meisjes vallen niet op jongens als ik”, zei hij tegen Goedele.

VIJF

“Het deed pijn”

Toen Goedele de vraag stelde of hij er al over was, leek de verleider even te twijfelen. “Het was geen fijn gevoel, het deed pijn, maar ik ben er nu wel over, ja”, zei hij. Dat hij afgezien heeft, is niet verwonderlijk. Hij noemt Chloë immers zijn eerste, echte vriendin.

VIJF

Dat is natuurlijk minder goed nieuws voor de vele vrouwelijke fans van Joshua!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…