Vlaamse topadvocaten over afpersing en moord achter de schermen: eerste deel ‘Justice 4 All’ nu op Telenet Play

Justice 4 all eerste deel telenet play more VIER
VIER

In de nieuwe VIER-reeks Justice 4 All die ook op Telenet Play verschijnt, tonen zeven strafpleiters hoe het eraan toegaat achter de schermen van een rechtszaak in België. Afpersing, verkrachting, wapenhandel en moord: voor deze meesters is het schering en inslag. Het eerste deel van de reeks is nu al te bekijken via Telenet Play en Play More.

VIER

Programma’s rond justitie zijn tegenwoordig schering en inslag op de Vlaamse televisie. Justice 4 All filmde echter een kant van het Belgisch rechtssysteem die minder bekend is: het onthutsende dagelijkse werkleven van de topadvocaten van Vlaanderen. Zeven zwaargewichten van de balie verdedigen potentiële moordenaars, nemen gangsterpraktijken onder handen en komen regelmatig in contact met gevaarlijke drugsbendes.

Pol Vandemeulebroucke

VIER

In de eerste aflevering volgt de reeks meester Pol Vandemeulebroucke, de ‘enfant terrible’ van de Antwerpse advocaten die zijn cliënt bijstaat in correctionele rechtbank. De cliënt in kwestie werd jarenlang bedreigd en afgeperst en is veroordeeld is voor poging tot moord. Meester Mounir Souidi bezoekt dan weer een eigenaardige cliënt in de gevangenis van Leuven: een notoir pornoproducent.

Afleveringen 1 tot 4 van Justice 4 All kan je vanaf 3 augustus bekijken via Telenet Play en Play More. Het tweede deel van de reeks (afleveringen 5 tot 8) is vanaf 17 augustus te zien in Telenet Play & Play More. De reeks verschijnt later ook op VIER.

VIER

Gesponsorde artikelen