Stray Kids haalt nr. 1 in Vlaamse en Waalse Ultratop Album Chart

De K-popgroep Stray Kids scoort in ons land. Zo komt het nieuwe album van de groep, ‘ATE’, binnen op de eerste plaats in zowel de Vlaamse als de Waalse Ultratop Album Chart. Het is de tweede keer dat een album van de achtkoppige K-popgroep de eerste plaats haalt in ons land.

Het gaat hard voor de K-popgroep Stray Kids. De groep verlengde enkele weken geleden zijn contract bij JYP Entertainment en kondigde een wereldtournee aan. Daarna waren ze te horen in de nieuwe Marvelfilm Deadpool & Wolverine én brachten ze hun negende EP ‘ATE’ uit. Dat album doet het nu uitstekend in ons land.

Nummer 1 in Vlaanderen en Wallonië

Op vrijdag 19 juli verscheen dus het album ATE van Stray Kids en dat album komt nu meteen op de eerste plaats binnen op de Ultratop Album Chart in zowel Vlaanderen als Wallonië. De groep onttroont op beide lijsten rapper Eminem, die met zijn nieuwe album ‘The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)‘ vorige week binnenkwam op de eerste plaats.

‘ATE’ is de negende EP van Stray Kids en bestaat uit acht nummers. Daarvan is Chk Chk Boom de title track. Voor de videoclip van dat album kon de groep beroep doen op twee wel heel bijzondere acteurs voor een cameo. Het gaat namelijk om Ryan Reynolds en Hugh Jackman, die momenteel te zien zijn in de film Deadpool & Wolverine. Stray Kids maakte voor die film ook het nummer SLASH dat deel uitmaakt van de soundtrack.

Bekijk hier de videoclip voor Chk Chk Boom:

Beluister hier het volledige album ‘ATE’ op Spotify:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...