K-popgroep Stray Kids komt naar Europa

De K-popgroep Stray Kids trekt binnenkort op wereldtournee. Daarbij zal de groep in eerste instantie halt houden in steden in Azië en Australië. Daarna trekt het achttal naar Noord- en Zuid-Amerika en Europa. De stops voor die takken van de tour zullen op een later moment bekendgemaakt worden.

Stray Kids heeft zijn nieuwe wereldtournee ‘DominATE’ aangekondigd. Tijdens die tour zal de groep naar vijf continenten trekken, waaronder ook Europa.

Stray Kids

Voor de uitbraak van de coronapandemie had Stray Kids een wereldtournee aangekondigd met een uitgebreide Europese tak. Daarbij was toen zelfs een stop in ons land. Of dat ook nu het geval zal zijn, valt nog af te wachten, want de exacte stops en data voor de Europese tour zijn voorlopig nog niet bekend.

We weten wel al dat de tour eind augustus afgetrapt zal worden met vier concerten in Seoul in Zuid-Korea. Daarna is het de beurt aan Singapore, Melbourne (Australië), Sydney (Australië), Kaohsiung (Taiwan), Tokyo (Japan), Manila (de Filipijnen), Macau, Osaka (Japan), Bangkok (Thailand), Jakarta (Indonesië) en Hongkong.

De stops voor Noord- en Zuid-Amerika en Europa zullen later bekendgemaakt worden. De tak in Azië en Australië duurt tot januari 2025, dus vermoedelijk zal de groep in het voorjaar van 2025 in Europa te zien zijn. Stray Kids zal deze zomer ook te zien zijn op twee Europese festivals. Het gaat om I-Days Milano 2024 in Milaan (Italië) en British Summer Time Hyde Park 2024 in Londen (Verenigd Koninkrijk).

Bekijk hier de aankondiging van de ‘DominATE’-wereldtournee:

Meer
Lees meer...