Lollapalooza Paris maakt volledige affiche bekend: Stray Kids, Rosalía en Kendrick Lamar zijn headliners

Het festival Lollapalooza Paris, de Franse editie van Lollapalooza, heeft z’n volledige affiche bekendgemaakt. Daarbij werden er nog enkele grote namen aan de line-up toegevoegd. De headliners voor de drie festivaldagen zijn K-popgroep Stray Kids, de Spaanse Rosalía en Amerikaanse rapper Kendrick Lamar.

Lollapalooza Paris is al enkele jaren een van de grootste festivals in Europa. Het festival gaat door in het centrum van Parijs en brengt jaarlijks enkele van de grootste muzikanten samen. Dat is ook dit jaar het geval met een gevarieerde affiche.

Straykids, Rosalía en Kendrick Lamar

De editie van 2023 vindt plaats van vrijdag 21 juli tot zondag 23 juli in de Hippodrome ParisLongchamp, in het Westen van de Franse hoofdstad. De eerste editie van Lollapalooza Paris vond plaats in 2017. Toen ging het om een festival van twee dagen. In 2020 en 2021 kon het festival door de coronapandemie niet doorgaan. Vorig jaar was het festival terug. Ook toen ging het om twee festivaldagen. Dit jaar duurt het festival voor het eerst een dagje langer en kan je dus drie dagen gaan feesten in Parijs.

Op de eerste dag, vrijdag 21 juli, zal de K-popgroep Stray Kids de festivaldag afsluiten als headliner. De Belgische rapper Damso is ook te zien op die dag. Net zoals de violiste Lindsey Stirling en de Franse rapper Niska. Op zaterdag 22 juli is de Spaanse zangeres Rosalía headliner van dienst. Voor haar zullen ook Lil Nas X, Kygo en Niall Horan te zien zijn op het podium van Lollapalooza Paris. De derde en laatste festivaldag, op zondag 23 juli, wordt afgesloten door rapper Kendrick Lamar. Op diezelfde dag kan je ook Aya Nakamura, OneRepublic en Central Cee aan het werk zien.

Weekendtickets zijn nu al te koop via Ticketmaster voor 220 euro. Dagtickets gaan vanaf vrijdag 27 januari om 10 uur in voorverkoop.

Meer
Lees meer...