Geef een kakkerlak de naam van je ex en laat hem op Valentijn voederen aan dieren in de zoo

Kakkerlak Valentijn
Image by Erik Karits from Pixabay

Valentijn komt eraan en hoewel dat voor koppels een dag vol romantiek is, is dat voor singles iets helemaal anders. Vooral wanneer je net gedumpt bent door die vreselijke ex. Als dat het geval is, dan heeft de zoo van San Antonio dé oplossing: je ex als kakkerlak laten voederen aan een dier.

Voor wie een ex from hell heeft, gaat Valentijn misschien wel gepaard met pijnlijke herinneringen. Als je die ex op Valentijn eens gepast “in de bloemetjes” wil zetten, dan kan dat nu dankzij de hilarische actie van de San Antonio Zoo.

Kakkerlak

De zoo laat je namelijk een kakkerlak kopen en een naam geven. Voor 5 dollar (4,59 euro) kan je een kakkerlak de naam van je ex (of iemand anders die je niet kan uitstaan) geven. Deze kakkerlak wordt dan op Valentijn gevoederd aan een van de dieren uit de zoo.

Als je een eigen kakkerlak hebt, krijg je een certificaat opgestuurd. Bovendien kan je via een livestream meegenieten van het moment waarop je kakkerlak wordt opgepeuzeld.

Bekijk een live video van san_antonio_zoo op www.twitch.tv

Rat

Wie al wat meer geld over heeft om z’n ex verorberd te zien worden, kan voor 25 dollar (22,94 euro) een rat kopen. Daarbij is het concept opnieuw hetzelfde. Je kan deze rat de naam van je ex geven en vervolgens wordt deze gevoederd aan de slangen.

Zo kunnen jij en je gebroken hart dus je perfecte Valentijn vieren. Wie zegt er dat je als bittere single geen Valentijn kan vieren?

Even if all your exes don’t live in Texas….?We're hosting the first-ever “Cry Me a Cockroach” event. You can name a…

Geplaatst door San Antonio Zoo op Donderdag 6 februari 2020

Gesponsorde artikelen