‘Kamp Waes’: Dries en Kaat krijgen eigen special ‘Basecamp Borstlap’

De Borstlapjes zijn op korte tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen in België. Dries (24) en Kaat (20) maken week na week indruk in Kamp Waes. Bovendien heeft het gezin ook nog een al even indrukwekkend tweeling Hanne en Lars (23). Om te kijken hoe het er bij hen thuis aan toegaat, komt er nu een special Basecamp Borstlap op VRT MAX.

We naderen het einde van Kamp Waes, maar we zijn nog lang niet uitgepraat over het programma. Dat de kandidaten van Kamp Waes stuk voor stuk straf zijn, is geen verrassing. Maar onder die toppers blinken de Borstlapjes zeker uit. Zo brak de 24-jarige Dries in de eerste afleveringen week na week straffe records waar zelfs de echte Special Forces van stonden te kijken. De amper 20-jarige Kaat laat zich dan weer, naast haar fysieke prestaties, opmerken door haar leiderscapaciteiten.

Het gezin van moeder Katrien Domen (53) en vader Geert Borstlap (55) bestaat verder ook nog uit de 23-jarige tweeling Hanne en Lars. Ook zij kunnen straffe prestaties voorleggen. Hanne liep school op de topsportschool in Gent, werd Belgische kampioen polsstokspringen, werd toegelaten tot het prestigieuze Princeton en doctoreert momenteel aan de University of Virginia. Daarnaast doet ze nog steeds aan polsstokspringen en heeft ze een persoonlijk record van 4,18 meter. Lars is een goede tennisser en studeert aan de gerenommeerde universiteit van Delft.

Basecamp Borstlap

Hoe dit gezin vol uitblinkers kijkt naar de finale van Kamp Waes kan je binnenkort zelf zien. Na die finale kan je op VRT MAX namelijk kijken naar de special Basecamp Borstlap.

Meer
Lees meer...