‘Kamp Waes’: Teaser aflevering 2 toont voorsmaakje voor de rest van het seizoen

Vorige week ging het tweede seizoen van Kamp Waes van start op VRT 1. Daarin zagen we hoe de 15 nieuwe deelnemers zich waagden aan de eerste proeven. De allereerste proef, de Berghan Run, werd twee kandidaten al meteen fataal en ook deze week wordt het de kandidaten niet makkelijk gemaakt.

Na de exit van Ilias en Eva én de ontmaskering van Ralph als mol zijn er nog 13 rekruten in de running om het einde van het tweede seizoen van Kamp Waes te halen. Daarbij zullen ze hun mogelijke waterangst opzij moeten zetten, want in de teaser voor de tweede aflevering laat Fly weten dat water een belangrijke rol zal spelen in dit seizoen.

Kamp Waes aflevering 2

Morgen, op zondag 21 januari, is het tijd voor de tweede aflevering van het tweede seizoen van Kamp Waes. Daarin worden de 13 deelnemers verwacht in het zwembad voor een belangrijke training. Ze zullen 50 meter moeten zwemmen om vervolgens vanop de bodem een zak met kleren oppikken. Die kleren moeten ze aandoen om dan met de kleren aan opnieuw 50 meter te zwemmen. Dit is een voorbereiding op een latere opdracht want in een vooruitblik krijgen we al te zien dat de deelnemers in het donker in open water zullen moeten springen.

De oudste deelnemer van de groep, Jan, ziet het alvast helemaal zitten. Hij wordt namelijk Jan Dolfijn genoemd omdat hij zo’n goede zwemmer is. In de teaser krijgen we ook al meteen te zien dat dat geen overdrijving is, want Jan vliegt, zelfs met kleren aan, als een speer door het water. Maar het gaat niet voor iedereen zo vlot. Lode heeft namelijk moeite om de broek aan te krijgen in het water. Hij moet uiteindelijk zelfs geholpen worden wanneer hij dreigt te verdrinken. Of dit het einde betekent van de deelname van Lode, komen we morgen te weten.

Bekijk hier de teaser voor de tweede aflevering:

Kamp Waes is elke zondag om 20 uur te zien op VRT en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...