‘Kamp Waes’ keert in 2024 terug en zal nog straffer worden

Het einde van de zomer betekent ook: een nieuw tv-seizoen! Heel wat zenders, waaronder ook VRT 1, maakten ondertussen al hun programmatie bekend. Een van de meest geliefde programma’s uit die lijst is zonder twijfel Kamp Waes. Toch is het nog even wachten op het tweede seizoen, want dat zal maar in 2024 verschijnen.

Na eerder al VTM en Play4 was het ook aan VRT 1 om zijn najaarsprogrammatie aan te kondigden. Daarbij horen enkele nieuwe programma, zoals de talkshow Amai zeg wauw! met Otto-Jan Ham en de quiz Ik heb het u letterlijk juist gezegd met Philippe Geubels. Er is echter ook nog steeds plaats voor oude getrouwen, zoals Thuis,  Down the road én Kamp Waes. En die laatste belooft nog straffer te worden dan vorige keer.

Kamp Waes

Tom Waes dropt volgend jaar opnieuw vijftien gewone burgers in het avontuur van hun leven: een opleiding door de meest getrainde legereenheid van ons land, de Belgische Special Forces. Meer dan drie jaar nadat Vlaanderen voor het eerst uitgebreid kennis maakte met instructeur Fly en zijn collega’s gooien de Special Forces in 2024 opnieuw de deuren open.

Wie er dit jaar precies zal deelnemen, is nog niet bekend. En ook hoe het verloop van het nieuwe seizoen er zal uitzien, valt nog af te wachten. Al belooft VRT 1 alvast dat het seizoen nog spannender, straffer én onvoorspelbaarder zal worden dan het eerste.

Eerste clip

In een eerste korte video van net geen halve minuut, zien we al hoe de tenten van de Special Forces dit jaar zijn opgeslagen. Daarin is ook te zien hoe presentator Tom Waes richting de camera loopt waarbij we op de achtergrond heel wat geluiden horen van mensen die aan het afzien zijn op een eng muziekje. Het is pas daarna dat Waes de volgende woorden uitspreekt: “Welkom in de hel.”

Meer
Lees meer...