‘Thuis’ deelt opfrisser als voorbereiding voor nieuw seizoen

Begin september gaat het nieuwe seizoen van Thuis van start. Het is dus nog maar enkele weken wachten voor we te weten komen hoe de cliffhangers van vorig seizoen verdergaan. Om het geheugen alvast op te frissen, deelde Thuis op Instagram alvast een recapvideo.

Na het spannende slot van het 28ste seizoen van Thuis, gaat op maandag 4 september het 29ste seizoen van de soap van start op VRT 1. Dan krijgen de kijkers eindelijk te zien wat er met Marianne (Leah Thys) staat te gebeuren en hoe het nu met Tamara (Tine Priem) en de baby gaat.

Opfrisser

Omdat de seizoensfinale ondertussen al twee maanden geleden werd uitgezonden, deelde VRT 1 vandaag een recapvideo. Daarin krijgen we alvast te zien wat er nu weer gebeurde in het vorige seizoen. De video wordt geleid door een voice-over van het personage Christine (Daphne Paelinck), die heel kort opsomt wat er nu juist allemaal fout ging.

Daarna volgt een meer uitgebreide versie van het verhaal, waarin zowat het hele seizoen wordt uitgelegd in de video. “Mannekes, mannekes, wat was me dat weer voor een jaar?”, klinkt het. Hoewel in de video dus heel gedetailleerd uitlegt wat er allemaal gebeurde, is dat ook met een knipoog. Zo beschrijft ze de kinderwens van Lowie (Mathias Vergels) als volgt: “Lowietje wil kindjes, maar daarvoor heeft hij een eitje en een baarmoeder nodig. Dat heeft Lowietje niet, dus enter Tamara.”

Ook het hele verhaal tussen Dieter (Raf Jansen) en Maité (Sara Gracia Santacreu) wordt begeleid door een ietwat sarcastische commentaar. “Zou Dieter nog eens een kindje doodschieten?”, klinkt het en zelfs de woorden “Het is en blijft een soap hé” zijn te horen. De officiële recap is dus zonder twijfel origineel te noemen, maar hoe het echt afloopt, is te zien vanaf 4 september op VRT 1.

Bekijk de recap van Thuis hier:

Het nieuwe seizoen van Thuis gaat op 4 september van start op VRT 1.

Meer
Lees meer...