‘Thuis’: Dit is wanneer het nieuwe seizoen start

Fans van Thuis zullen nog even langer geduld moeten hebben voor de start van het nieuwe seizoen van de populaire soap. Pas vanaf maandag 4 september kan je namelijk kijken naar de eerste nieuwe aflevering op VRT 1.

Thuis kende eind juni een van de spectaculairste seizoensfinales uit de geschiedenis van de VRT-soap. De grote verrassing daarbij kwam zelfs al op donderdag. Toen raakte bekend dat het Madame Marianne Bastiaens (Leah Thys) was die advocaat Alexander Cosyns (Erik Goossens) heeft vermoord.

Seizoensfinale

Eén dag later volgde dan de echte seizoensfinale van het 28ste seizoen van Thuis. Daarin volgde de ene plottwist na de andere. Zo waren er onder andere liefdesperikelen tussen Dries (Yemi Oduwale) en Judith (Katrien De Ruysscher) en tussen Britt (Apollonia Sterckx) en Gaby (Aaron De Groeve). Er was daarnaast ook de zware ruzie tussen Bob (Christophe Haddad) en Lowie (Mathias Vergels) aan het ziekenbed van de zwangere Tamara (Tine Priem).

Het spannende moment was echter tussen Dieter (Raf Jansen) en Maité (Sara Gracia Santacreu). Die eerste hield die laatste namelijk onder schot op zoek naar wraak, maar dan bekende Maité dat ze zwanger was van Dieter.

Nieuw seizoen

Heel veel vragen dus en voorlopig nog geen antwoorden. De meesten gingen ervan uit dat die antwoorden zouden volgen vanaf maandag 28 augustus, maar dat blijkt niet waar te zijn. Volgens ShowbizzTime heeft de VRT namelijk laten weten dat de start van het 29ste seizoen van Thuis voorlopig ingepland staat op 4 september.

Meer
Lees meer...