‘Kamp Waes’: Teaser toont nieuwe uitdaging in donkere grotten

Zondag is het al tijd voor de derde aflevering van Kamp Waes. Daarin zullen de dertien overgebleven deelnemers een nieuwe opdracht voorgeschoteld krijgen. Nadat ze vorige week het water en hoogtes moesten trotseren, zal de derde aflevering in het teken staan van donker.

Vorige week mocht iedereen blijven in Kamp Waes, maar waarschijnlijk zal dat niet lang blijven. Zondag zal de groep in de derde aflevering opnieuw een angstaanjagende opdracht voorgeschoteld krijgen. Na water en hoogte, wordt nu de angst voor het donker getest.

Donkere grotten

In de teaser voor de derde aflevering van Kamp Waes krijgen we te zien hoe Fly de nieuwe opdracht uitlegt. De dertien overgebleven kandidaten moeten zich een weg banen door een donkere grot. Daarbij moeten ze dus niet enkel hun angst voor donker en claustrofobie overkomen, maar moeten ze ook kunnen navigeren.

Fly laat weten dat het geen proef is zonder gevaren. Zo bevindt er zich ergens op het parcours een kuil van 100 meter en zijn er stukken waar ze met moeite door zullen geraken. Dat laatste mag vooral Emma ondervinden. Zij neemt op het einde van het parcours een foute afslag en komt zo terecht in een smalle luchtkoker. Emma moet zelfs haar helm afnemen om door de smalle doorgang te geraken. Maar uiteindelijk kan ze zich dus wel een weg banen. Of ze bestraft zal worden voor haar foute route, zullen we morgen te weten komen in de derde aflevering van Kamp Waes.

Bekijk hier de teaser voor de derde aflevering van Kamp Waes:

Kamp Waes is elke zondag om 20 uur te zien op VRT en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...