Left Right
scrollTop top

Kandidaten ‘De Mol’ spelen ‘Het Rad Van Fortuin’ in hilarische trailer


Kandidaten ‘De Mol’ spelen ‘Het Rad Van Fortuin’ in hilarische trailer

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. En daarin gaan de kandidaten een opdracht spelen die gebaseerd is op het legendarische tv-programma ‘Het Rad Van Fortuin’. Om zich voor te bereiden op dat spel, maken ze zich al warm met een hilarisch rondje. Met priester Pieter als Walter Capiau/Luc Appermont en Lloyd als bevallige ‘streelpoes’.

De Mol gaat vanavond al van vijf naar vier. Maar de sfeer in de groep is duidelijk nog steeds optimaal. Dat bewijst dit hilarische fragment.

Het Rad Van Fortuin

In de teaser voor de aflevering van vanavond krijgen de kandidaten een briefje (geen boete, gelukkig) van Gilles de Coster. In die boodschap, zonder klinkers, staat dat ze in de koffer van hun wagen moeten kijken en daarin zitten stukjes van het legendarische Rad van Fortuin.

Om zich voor te bereiden op die opdracht spelen de kandidaten alvast een rondje in de wagen en dat is best hilarisch.

“Geld voor de kindjes, Joke?”

Priester Pieter is de Walter Capiau (of Luc Appermont) van dienst en Lloyd neemt de rol van bevallige streelpoes voor z’n rekening. En samen gaan ze op zoek naar de juiste zin die “iets met De Mol te maken heeft”.

Na een paar grappige uitspraken, zoals “Is het de B van Bahador?” – “Nee, want Bahador is geen woord”, wordt het juiste antwoord gevonden. Hierdoor wint Joke het fictieve bedrag van 8.500 euro dat ze mag opgebruiken in “het winkeltje”. Pieter geeft haar de keuze of ze het geld “aan de kindjes wil geven” of toch liever gaat voor een BMW-reisje”. Waarmee hij verwijst naar Jokes keuze van vorige week.

De Mol is vanavond te zien op VIER om 20.00 uur.

Bekijk de volledige trailer hier:

Heb je door de mooie locaties in De Mol ook zin gekregen in een reisje naar Mexico? Boek dan hier je reis!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899