Left Right
scrollTop top

Kanye West rapt in nieuw nummer ‘XTCY’ hoe hij seks wil met al zijn schoonzussen


Kanye West rapt in nieuw nummer ‘XTCY’ hoe hij seks wil met al zijn schoonzussen

Kanye West heeft opnieuw een nieuw nummer op de wereld losgelaten. Het nummer ‘XTCY’ haalde z’n laatste album ‘Ye’ niet, maar werd nu dan toch gelanceerd. En je kan het helemaal gratis downloaden!

Na zijn optreden in de talkshow Jimmy Kimmel Live verhit Kanye West opnieuw de gemoederen. Hij had het er niet alleen over porno, maar sprak er ook opnieuw zijn liefde voor Donald Trump uit. Toen Kimmel hem vroeg naar zijn mening over de kritiek op de Amerikaanse president, antwoordde Kanye: “Wanneer mensen de mensen aanvallen, denk ik, waarom geen liefde proberen?”. Trump bedankte Kanye daarna op Twitter (waar anders?) voor zijn steun en omdat hij altijd de waarheid durft te vertellen. Maar dit soort uitspraken vallen steeds in slechte aarde. Dus reageert Kanye met een nieuwe single, XTCY. En die heeft toch wel wat opvallende lyrics.

XTCY

Het nummer XTCY haalde nipt het album ‘Ye’ niet, maar was dus wel opgenomen. DJ Clark Kent tweette dat hij in de studio zat met Kanye en dat hij zijn fiat gaf om het nummer online te gooien.

DJ Clark Kent deelde het nummer XTCY via een WeTransfer-link, waardoor je het dus zeven dagen lang gratis kan downloaden.

Seks met alle Kardashians

Het nummer heeft niet veel tekst, maar de weinige zinnen die de track wel telt, zijn toch opmerkelijk. Zo rapt hij onder andere “You got sick thoughts? I got more of ’em“, waarmee hij verwijst naar zijn duistere periodes. Kanye West maakt er namelijk geen geheim van dat hij lijdt aan een bipolaire stoornis. Hierover rapt hij in klare taal op zijn laatste album.

Maar het is vooral een andere zin die wenkbrauwen doet fronsen. Later in het nummer zegt Kanye namelijk “You got a sister in law you would smash? I got four of them“. Hiermee verwijst hij dus naar de vier zussen van zijn vrouw Kim Kardashian: Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie. Met alle vier zou hij dus graag de lakens willen delen. Wij vragen ons alvast af wat de dames zelf en vooral vrouwlief Kim hiervan zouden denken.

Instagram kendalljenner

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…