Karin uit ‘Thuis’ pikt de man in van Judith, maar in ‘W817’ was het ooit omgekeerd

Karin uit ‘Thuis’ pikt de man in van Judith, maar in ‘W817’ was het ooit omgekeerd

De liefdesperikelen in ‘Thuis’ lopen hoog op: Karin beleefde een avontuurtje met Tom, de man van Judith. Maar ooit was het omgekeerd en ging Judith lopen met Karins liefje, al was dat niet in ‘Thuis’, maar in de Ketnet-serie ‘W817’.

W817 is populairder dan ooit, dankzij ’20 jaar Ketnet’ en de uitverkochte Sportpladijzen. VRT NU heeft voor die 20ste verjaardag een heleboel oude programma’s terug online gezet voor de nostalgische twintigers en dertigers.

Bij het herbekijken van de allereerste aflevering van W817 ontdekten we een leuk feitje. Kadèr Gürbüz, die in W817 de rol van de sexy Birgit speelde, ziet tijdens de housewarmingparty van Zoë dat haar vriendje Ted wordt ingepikt door Inga, een vriendin van Zoë. En Inga wordt gespeeld door … ja, door Katrien De Ruysscher die nu te zien is als Judith in Thuis.

Wraak

Jaren later spelen beide vrouwen mee in de één-serie Thuis en daar zijn de rollen omgekeerd: het personage van Kadèr gaat naar bed met het lief van Judith, het personage van Katrien.

Je ziet: boontje komt altijd om zijn loontje, zelfs al is het jaren later én in een andere serie. Wij zijn alvast benieuwd of er nog zo’n leuke momentjes gaan komen in de nieuwe plannen die de acteurs van W817 aan het smeden zijn, want zij lieten uitschijnen dat er misschien nieuwe afleveringen zitten aan te komen.

Akke in Thuis

Het is trouwens niet voor het eerst dat W817 en Thuis met elkaar verweefd worden: Akke dook ook al eens op in de living van Frank en Simonneke.

In de eerste aflevering gooit Birgit al haar troeven in de strijd om haar baas Ted in bed te krijgen en zo promotie te maken op het werk

VRT Nu – W817

Maar op het einde van de aflevering gaat Zoë’s vriendin Inga lopen met Ted en blijft Birgit ongepromoveerd en single achter

VRT Nu – W817

Hier zie je nog beter dat het wel degelijk om ‘Judith’ gaat

VRT Nu – W817

In ‘Thuis’ trouwde Judith nog maar recent met Tom …

VRT

… maar die besloot om eens te vogelen met Karin

VRT

Zo zie je maar, karma is a b*tch.

Gesponsorde artikelen