Left Right
scrollTop top

Kat Kerkhofs bekent in ‘Gert Late Night’ plastische chirurgie, maar is ze nu nog samen met Dries Mertens of niet?


Kat Kerkhofs bekent in ‘Gert Late Night’ plastische chirurgie, maar is ze nu nog samen met Dries Mertens of niet?

Kat Kerkhofs is al heel de week te gast in ‘Gert Late Night’, maar gisteren was het haar beurt om een bedgesprekje te hebben met James Cooke. Dat levert vaak een openhartig gesprek op en het was dan ook uitkijken naar wat Kat ging zeggen over haar (woelige) relatie met Rode Duivel Dries Mertens. Maar het meest opvallende deel van het gesprek was misschien zelfs niet dat over haar huwelijk. Ze bekende aan James namelijk dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan.

De relatieproblemen van Katrin Kerkhofs en haar man, stervoetballer Dries Mertens, werden breed uitgesmeerd in de pers. De twee zouden even uit elkaar geweest zijn, maar kwamen na verloop van tijd toch weer samen. Ze hebben dat eigenlijk nooit publiekelijk toegegeven, zo zegt ze in Gert Late Night.

Lady in the street, freak in the bed

Ze praatte met James zo voor het eerst openlijk over hun relatie. “Ik wist dat niet van mezelf, maar dat trouwen is zo belangrijk voor mij”, legt ze uit. Dat ze zonder huwelijk nu single was geweest, wilt ze niet gezegd hebben. “Maar”, zo stelt ze, “dan was dat wel duidelijker geweest als de problemen begonnen.” Er zit dus duidelijk nog een haar in de boter, maar voorlopig zijn er geen aanwijzingen dat de twee uit elkaar zijn.

Ondanks dat er daarna niet meer over hun relatie werd gepraat, werd het gesprek zeker niet minder interessant. Ze had het nog heel openhartig over de dood van haar vader en gaf ook toe dat ze een “lady in the street, but a freak in the bed” is, maar haar grootste onthulling ging over haar lichaam. Ze bekende namelijk aan James, na even te twijfelen of ze het wel zou toegeven, dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan, en niet waarvoor je zou denken. “Een borstvergroting?”, gokte James. Maar niets is minder waar. “Ik heb een borstverkleining gedaan”, geeft ze toe. “Wat was dat? Dat was al een dubbele E-cup.”

Bekijk hieronder het hele gesprek:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452