Kim Kardashian post Halloweenfoto’s, mét onherkenbare Kanye en de slechtste fotoshop van de eeuw

Het was onlangs Halloween en de Kardashians zouden de Kardashians niet zijn als Kim haar gezin niet optrommelde voor een groepsoutfit. In volwaardige Kardashian-stijl waren het uiteindelijk zelfs drie outfits, met telkens een glansrol voor Kanye. Al is het in één foto vooral de vreselijke photoshop die met de aandacht gaat lopen.

Dat de Kardashians Halloween très serieux nemen, is al langer geweten. Maar Kim ging er dit jaar extra hard voor. Eerst postte ze een video waarin ze bijna perfect Legally Blonde naspeelde, maar daarna schudde ze ook nog eens drie verschillende gezinsoutfits uit haar mouw. En die waren stuk voor stuk schitterend.

Kanye Halloween
Instagram kimkardashian

Waar is Kanye?

Op alle gezinsfoto’s zijn Kim en haar kroost duidelijk te zien, maar om Kanye te vinden, moet je toch iets beter kijken. De rapper zit namelijk op elke foto verscholen in een gigantisch pak. Eerst is Kanye een dino, daarna een gigantisch insect en tot slot de vader van Johnny uit de film Sing.

De outfits van Kanye roepen meteen heel wat vragen op. Kan de rapper kijken in die pakken? Kan hij ademen? En waarom lijkt hij als dino zo klein? Maar dat is niet het enige opmerkelijke aan de reeks foto’s van Kim.

Slechtste fotoshop ooit

Op de foto waarop de Kardashian-Wests verkleed zijn in The Flintstones, is er namelijk een wel heel amateuristische fotoshop. Nu is het geen geheim dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje fotoshop hier en daar. Maar dan zou je toch verwachten dat ze iets meer skills hebben dan wat ze laten zien in deze foto.

Omdat Chi, de jongste dochter van Kim en Kanye, bang was van Dinoye, moest ze namelijk in de foto gefotoshopt worden. En dat moest blijkbaar snel gebeuren. Zo heeft Chi maar één voet, mist ze een vinger en lijkt ze te zweven. Volgens de caption is de desastreuze fotoshop het werk van de fotograaf en dat zou toch al het een en ander verklaren.

Bewonder hier Kanye als een dino:

https://www.instagram.com/p/B4U7KNqALJK/

Kanye als een insect:

https://www.instagram.com/p/B4X_exogiES/

En Kanye als “Johnny’s dad”:

https://www.instagram.com/p/B4aH3wYAv_s/
Meer
Lees meer...