Kim Kardashian toont de draagmoeder van Chicago

Kim Kardashian toont de draagmoeder van Chicago

Kim Kardashian koos voor haar derde kindje voor een draagmoeder. Omdat ze bij haar vorige zwangerschappen complicaties had, was het volgens haar dokters gevaarlijk om een derde keer zelf zwanger te worden. Daarom koos Kim voor een draagmoeder, die we nu voor de eerste keer te zien krijgen. 

Kim Kardashian werd op 15 januari mama van haar derde kindje met rapper Kanye West, Chicago West. Maar zelf is ze niet zwanger geweest. De realityster koos namelijk voor een draagmoeder. Dit omdat haar dokters vreesden dat ze na complicaties bij haar vorige twee zwangerschappen nu blijvende schade had kunnen oplopen. Wie de draagmoeder precies was, hield Kim voor zichzelf. Tot nu.

Lorena

In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians krijgt de draagmoeder dan eindelijk een gezicht. Want zoals we nu al weten was zusje Kylie, niet zwanger van de dochter van Kim, maar van haar eigen dochtertje Stormi.

De draagmoeder is Lorena. In de trailer voor de nieuwe aflevering komt ze nog niet duidelijk in beeld, maar we zien hoe ze hoogzwanger kennis maakt met de rest van de Kardashians. Waaronder ook haar twee toen nog zwangere zussen Kylie en Khloé. Kylie is ondertussen dus mama geworden en Khloé zal waarschijnlijk volgende maand bevallen van een dochtertje.

Emotioneel moeilijk en niet goedkoop

Kim vertelt ook hoe ze het proces emotioneel moeilijker vond dan ze verwachtte. “Maar het was het echt waard. Onze draagmoeder is zo vriendelijk en mijn familie houdt van haar. Ik ben zo dankbaar.”

Hoeveel Kim Kardashian en Kanye West hebben betaald aan de draagmoeder is nooit officieel bekend gemaakt, maar volgens diverse Amerikaanse media zou het totaalbedrag rond de 90.000 euro liggen.

Bekijk hier nog eens de schattige eerste foto van Chicago West:

Gesponsorde artikelen