Kinepolis organiseert marathon ‘Mamma Mia’ om zomer af te sluiten

Augustus is alweer gestart en dat betekent dat ook de zomer bijna op z’n einde loopt. Om die pijn op het einde van deze maand te verzachten, komt Kinepolis met een kleine marathon. Op 31 augustus zullen Mamma Mia en Mamma Mia: Here We Go Again te zien zijn in heel wat filialen.

Aan alle mooie liedjes komt een eind… en dat geldt ook voor de zomervakantie. Daarom kunnen fans van ABBA en de films van Mamma Mia op 31 augustus in de bioscoop terecht.

Twee films

De eerste film dateert ondertussen al van 2008. De film vertelt het verhaal van Sophie (Amanda Seyfried) die op zoek gaat naar haar biologische vader zodat hij haar naar het altaar kan brengen tijdens haar huwelijk met Sky (Dominic Cooper). Zonder medeweten van haar moeder Donna (Meryl Streep) nodigt Sophie haar drie mogelijke vaders uit. Bill (Stellan Skarsgård), Harry (Colin Firth) en Sam (Pierce Brosnan) zijn uiteindelijk alle drie van de partij.

In 2018, precies tien jaar na de eerste, kwam er met Mamma Mia: Here We Go Again onverwacht een vervolg. In die film kregen fans te zien hoe Donna de drie mogelijke vaders precies ontmoette en hoe ze zwanger raakte. Daarbij zagen we jongere versies van de personages, waarbij actrice Lily James de rol van Donna op zich nam.

Beide films zijn op 31 augustus dus na elkaar te zien bij Kinepolis tijdens de Mamma Mia! Marathon. Naast de twee films krijgen bezoekers ook een drankje, een snack en enkele leuke goodies.

Tickets voor de marathon zijn te koop op de website.

Meer
Lees meer...