‘Mamma Mia 3’ lijkt er nu écht aan te komen

Goed nieuws voor de fans van Mamma Mia. Een derde film lijkt er nu namelijk echt aan te komen. Dat liet Britse komiek Alan Carr weten in een radioprogramma van Capital FM. Daarin vertelt hij dat hij is benaderd om mee te doen in de film. Velen zien dat nieuws dus als bevestiging.

We hebben er lang op gewacht, maar nu lijkt er toch sprake te zijn van een nieuwe Mamma Mia-film. Komiek Alan Carr liet namelijk weten dat hij is benaderd voor een rol. Welke rol dat precies is en wanneer de nieuwe film zou uitkomen, is niet bekend.

Mamma Mia

Het verhaal rond de muziek van ABBA begon als musical in 1999. In 2008 volgde de verfilming van dat verhaal, met onder andere Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan en Colin Firth in de hoofdrollen. Die film werd een wereldwijde hit en tien jaar later volgde er een tweede.

In Mamma Mia: Here We Go Again zagen we vooral veel uit het verleden van Donna, die in de eerste film wordt vertolkt door Streep. Omdat het verhaal zich veel vroeger afspeelde, was ook de casting anders. In de tweede film was het dus actrice Lily James die de hoofdrol mocht vertolken.

Derde film

Na die film zien de fans er graag nog één bijkomen. Het repertoire van ABBA heeft zonder twijfel nog genoeg liedjes om een verhaal aan te binden, maar de vraag was lang of de makers dat ook nog zagen zitten. De release van de laatste film is ondertussen al 6 jaar geleden, maar toch zou er nu een derde in de maak zijn.

Dat nieuws lijkt nu eindelijk bevestigd door komiek Alan Carr. In Capital Breakfast op radiozender Capital FM vertelt hij dat hij is benaderd door een producer voor een rol in de film. “Producer Judy Craymer heeft me verteld dat ik in Mamma Mia 3 ga spelen”, vertelt hij. “Ik ga naar Hollywood!” Wanneer de film zal verschijnen, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...