Kinepolis organiseert ‘Pirates of the Caribbean’- marathon

Kinepolis komt op 28 september met een exclusieve ‘Pirates of the Caribbean‘-marathon in al zijn bioscopen. Tijdens die marathon krijgen fans alle vijf de films te zien. Het is niet de eerste keer dat Kinepolis een marathon houdt van oudere franchises. Eerder was dit ook al het geval met Lord of the Rings en Harry Potter.

Jaarlijks organiseert Kinepolis een poll waarin bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete filmmarathons en klassiekers. De winnaars worden dan in het komende jaar nog eens in de bioscoop uitgebracht. Dit jaar kwam Pirates of the Caribbean als winnaar uit de bus.

Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat de laatste nieuwe Pirates of the Caribbean te zien was. Toch is de franchise de geschiedenisboeken ingegaan als een van de populairste ooit. Naast de bekende personages, waaronder Johnny Depp als Jack Sparrow, speelt ook de soundtrack van Hans Zimmer daarin een grote rol.

Vijf films, één dag

De marathon start met The Curse of the Black Pearl uit 2003. Daarna volgen de vier sequels: Dead Man’s Chest (2006), At World’s End (2007), On Stranger Tides (2011) en Salazar’s Revenge (2017). Terwijl de eerste drie films geregisseerd werden door Gore Verbinski, namen Rob Marshall en het duo Joachim Rønning en Espen Sandberg de regie over voor respectievelijk de vierde en vijfde film.

De vertoningen beginnen om 10 uur ’s ochtends en duren tot na middernacht, inclusief pauzes. Kinepolis zorgt ervoor dat fans het avontuur volhouden met snacks, drankjes en speciale goodies.

Tickets en info via de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...