Komt er een Burger King in de luchthaven van Zaventem? Yes, yes, yes!

Komt er een Burger King in de luchthaven van Zaventem? Yes, yes, yes!

Burger King is al een tijdje neergestreken in België en het is met mondjesmaat nieuwe zaken aan het openen verspreid over ons land. Op de standaardlocatie van vele fastfoodzaken, de luchthaven, is het evenwel nog wachten. Maar voor de CEO van Burger Brands Belgium moet die er wel komen. “Het is geen prioriteit, maar een verplichting”, stelt hij. 

In Antwerpen, Charleroi en Namen kunnen we al genieten van een Whopper en later dit jaar en begin 2018 komen daar nog Oudergem, Brugge en Luik bij. Maar voor de CEO van Burger Brands Belgium, de overkoepelende holding boven Burger King en Quick, Kevin Derycke is er nog een locatie waar er absoluut een Burger King moet gaan komen: de luchthaven van Zaventem.

“Er is nog niets concreet, maar er wordt aan gewerkt”, laat Derycke weten aan Sudpresse. “Een Burger King openen op de luchthaven is een verplichting, maar geen prioriteit”, stelt Derycke. “We zouden er graag eentje openen in de komende maanden.” In Brussels Airport is er al een Quick. Die zou dus redelijk snel kunnen omgevormd worden naar een Burger King, wat het lot is van vele Quicks in België.

Gesponsorde artikelen