Koppels ‘Temptation Island’ zijn bekend en er zit weer wat tussen: van rasechte seut tot notoir scheefpoeper!

Koppels ‘Temptation Island’ zijn bekend en er zit weer wat tussen: van rasechte seut tot notoir scheefpoeper!

‘Temptation Island’ wordt weer pittig. Nadat de afgelopen dagen de verleiders en verleidsters bekend werden gemaakt, is het nu de beurt aan de koppels. En die hebben allemaal een goede reden om deel te nemen aan dé ultieme relatietest. 

1. Tim en Deborah uit Aalst

VIJF

Tim (30) en Deborah (25) vormen al 3 jaar een koppel. Ze leerden elkaar kennen in de winkel waar Deborah werkte. Tim haalde de charmeur in zichzelf naar boven en verleidde Deborah door een T-shirt te passen, recht voor haar kassa. En dat bleek te werken. Al snel werden de twee een koppel.

Maar hun relatie verliep niet over een leien dakje. Ze gingen al een tijdje uit elkaar omdat Tim een echt party animal is en zelfs bekendstaat als ‘de playboy van Aalst’. Deborah aan de andere kant is volgens Tim te jaloers en te koppig. Hij hoopt dat dat zal verbeteren eens hij zich bewezen heeft op Temptation Island.

Tim komt over als een macho, maar heeft eigenlijk een klein hartje. Hij houdt vooral van Deborah’s mooie tanden en haar sexy kont. Het koppel heeft plannen om samen te wonen én te trouwen. Er zou zelfs al een ring zijn. Of die ring ook na Temptation aan de vinger van Deborah blijft, valt nog af te wachten.

2. Kevin en Megan uit Oostende

VIJF

Kevin (22) en Megan (18) leerden elkaar een jaar geleden kennen in het Oostendse uitgangsleven. Kevin viel voor de blauwe ogen van Megan en besloot ervoor te gaan.

De twee zijn het bewijs dat tegenpolen elkaar aantrekken. Want Kevin leeft vooral ’s nachts en komt vaak koppig en arrogant uit de hoek. Hij heeft een hekel aan gecommandeerd worden. Megan langs de andere kant blijft liever rustig thuis en gaat niet zo graag uit. Ze leeft minder impulsief en plant graag vooruit en denkt aan de toekomst. Maar ze is absoluut geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, want ze heeft temperament met hopen.

Megan en Kevin hebben een duidelijk doel voor ogen op Temptation Island. Kevin heeft Megan namelijk al een paar keer (lees: VIJF KEER!!!) bedrogen. De eerste keer nam Megan wraak door op haar beurt vreemd te gaan. Maar het gedrag van Kevin is daardoor niet veranderd. Hij laat nog steeds niet weten waar hij ’s nachts slaapt. Het koppel neemt dus vooral deel aan Temptation zodat Kevin kan bewijzen dat hij wél te vertrouwen is. Als ze zonder kleerscheuren uit de relatietest komen, wil Megan verder werken aan hun toekomst.

3. Jeremy en Vanessa uit Schiedam

VIJF

Jeremy (23) en Vanessa (23) zijn al het langst samen van de koppels die de relatietest aangaan. Het koppel deelt al zes jaar lief en leed. Eerst was de liefde niet wederzijds, maar op pure doorzettingskracht heeft Jeremy dan toch z’n slag kunnen thuishalen.

Jeremy is doorgaans een lieve jongen, maar hij houdt ervan om het gevaar op te zoeken. Hij werkt als havenoperator. Vanessa is een pientere jongedame die momenteel rechten studeert. Ze weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Vanessa houdt van Jeremy omdat hij lief en zorgzaam is. Hij overlaadt haar met complimentjes, waardoor ze zich mooi voelt.

Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa wil bewijzen dat zij de enige is voor hem. In het verleden stuurde hij namelijk pikante sms’jes naar andere vrouwen en daar kon Vanessa niet mee lachen. Het koppel ging een tijdje ‘on a break‘, maar later besloten ze toch om samen verder te gaan.

Vanessa hoopt ook dat Jeremy opener wordt door zijn deelname aan Temptation Island. Nu maar hopen dat dat zich niet tegen haar keert.

4. Mezdi en Daniëlle uit Groningen

VIJF

Daniëlle (20) en Mezdi (20) zijn al twee jaar een koppel. Ze leerden elkaar kennen op een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Daniëlle viel als een blok voor de prachtige lach van Mezdi en hij heeft volgens haar een hart van goud.

Maar wanneer Daniëlle te veel aandacht krijgt van een andere man voelt hij zich gemakkelijk geïntimideerd en kan hij opvliegend uit de hoek komen. Danielle zou toch graag hebben dat Mezdi haar wat meer aandacht geeft en ook vaker tijd vrijmaakt voor haar.

Het koppel neemt deel aan de ultieme relatietest omdat Mezdi al een paar keer vreemd is gegaan. Het temperamentvolle koppel heeft vaak ruzie, waardoor ze elkaar soms een tijdje niet zien. In die periodes durft Mezdi al eens te tongworstelen met andere meisjes. Daniëlle hoopt dat hij zich op het eiland kan inhouden en bewijst dat zij de enige is voor hem.

Maar op de beelden die we al op RTL Boulevard te zien kregen, lijken we te zien dat Mezdi valt voor de charmes van verleidster Laetitia. Dat belooft dus weer te stuiven tussen Daniëlle en Mezdi.

Screenshot RTL

Bekijk hier de voorstellingsvideo van de koppels:

Eerder deze week werden ook de verleiders en verleidsters van deze editie bekendgemaakt.

Presentator Rick maakte ook al bekend dat er koppels zullen sneuvelen op Temptation Island. Wie geef jij het meeste slaagkans?

Gesponsorde artikelen