Laat je inspireren door de beroemdheden: dit zijn de modetrends die jij niet wilt missen!

De dagen worden langer en de zon komt weer tevoorschijn: het moment om onze garderobe uit te wisselen! Dankzij de sociale media weten wij wat de sterren op dit moment dragen en wat de echte musthaves zijn. Ben jij op zoek naar mode-inspiratie en benieuwd naar wat de sterren en influencers van dit moment dragen? Wij hebben het voor jou uitgezocht.

Drama, theater en vloeiende stoffen

Het bekende model Daphne Velghe, laat op haar Instagram-account prachtige creaties zien van verschillende designers. Vloeiende, doorschijnende jurken met tule in opvallende kleuren en met een theatraal design zijn gespot op diverse catwalks. Laat je inspireren en kies in het komend seizoen eens voor een doorschijnende maxi-dress in een opvallende kleur.

Klassieke beige-tonen

Het beige kleurenpallet is ook dit seizoen weer super trendy. Jumpsuits, playsuits, jurken, broeken, accessoires, tops en bralettes: alles in deze kleur ziet er picture perfect uit. Model Hailey Bieber laat zien dat er niet veel nodig is voor een prachtige look. Met een simpele zwarte bucket hat en een beige playsuit steelt Mrs. Bieber de show. Onze inspiratie tip: combineer diverse beige items met elkaar voor een trendy look. Ook een megatrend: beige schoenen! Bij verschillende online-shops zoals Omoda vind je een grote selectie aan sneakers, boots en andere trendy schoenen.

Casual maatwerk

Anna Noushin, ookwel bekend als modeblogger, presentatrice en ondernemer, laat zien hoe een maatpak stijlvol kan worden gedragen. Zij combineert het zwarte pak met high heels, een sleek bun en opvallende oorbellen. Door klassieke elementen af te wisselen met stoere eyecatchers ontstaat een gave en eyecatching look!

Accessoires maken de look

Sieraden zijn niet meer weg te denken uit dit modetijdperk. Vooral goude, robuuste kettingen en oorringen zijn een absolute trend. Rose Bertram geeft een mooi voorbeeld. Scoor voor deze zomer dus zeker een mooie zonnebril en opvallende sieraden en maak van elke look een modestatement. 

Kort, korter, kortst 

De sneakers worden groter de rokjes worden kleiner: dit seizoen zijn minirokjes en korte jurkjes absolute musthaves. Stijl ze op een stoere wijze met chunky witte sneakers. Selena Gomez laat zien hoe zij haar korte jurkje combineert met een paar stoere sneakers.

The queen of loungewear

Kim Kardashian laat met haar nieuwe collectie zien dat loungewear absoluut hot is. Met behulp van satijnen stoffen in warme kleuren steelt haar nieuwe collectie de show. Aangezien we voorlopig nog veel thuis zijn is het investeren in een mooie loungewear-set zeker geen slecht idee. 

Meer
Lees meer...