Laatste seizoen ‘Mocro Maffia’ verschijnt volgende maand op Streamz

Na de release van de film Mocro Maffia: Taxi, komt Streamz volgende maand ook met het zesde en laatste seizoen van de serie Mocro Maffia. In dat seizoen, dat vanaf 20 september te zien zal zijn, zullen nieuwe allianties, verraad en wraak de hoofdrol spelen en komen ook oude vetes de boel terug verstoren.

Mocro Maffia is een van de populairste Nederlandstalige reeksen van de laatste jaren. De serie ging in 2018 van start en telt ondertussen al vijf seizoenen, drie kortfilms en een lange film. Die zijn allemaal te bekijken op Streamz. Vanaf 20 september komt daar nog één seizoen van de originele reeks bij. Dat is ook meteen het laatste.

De originele serie vertelt hoe de drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en Paus (Achmed Akkabi) samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maken. In een mum van tijd hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. In het laatste seizoen staat alles op instorten.

Laatste seizoen

Na de tumultueuze gebeurtenissen in de film Mocro Maffia: Taxi staat de Amsterdamse onderwereld in brand. De moorden op sleutelfiguren Paus en Potlood hebben diepe sporen nagelaten. Samira (Zineb Fallouk), Tonnano (Khalid Alterch of ICE) en Ashraf (Saïd Boumazoughe) bundelen hun krachten om het imperium van Paus te redden en wraak te nemen op het Colombiaanse kartel van Tia Alvarez (Martha Villada Márquez). De strijd om de macht bereikt een hoogtepunt, terwijl elke speler op zoek is naar overlevingskansen.

Ondertussen proberen Tatta (Robert de Hoog) en Borsu (Cho) een nieuwe drugslijn via Suriname op te zetten. Hun ambitieuze plan trekt de aandacht van gevaarlijke gangsters uit Paramaribo, wat de situatie alleen maar gevaarlijker maakt. Familiebanden en vriendschappen worden zwaar op de proef gesteld, en niemand is meer veilig. Adil (Walid Benmbarek) moet ondertussen afrekenen met zijn verleden om zijn familie te beschermen tegen zijn vijanden.

Mocro Maffia seizoen 6 is vanaf 20 september te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...